خانه آشپزی خورشت کدو حلوایی با مرغ و آلو

خورشت کدو حلوایی با مرغ و آلو

۴
1
خورشت کدو حلوایی یکی از خورشت های ایرانی و مخصوص روزهای سرد سال است.
کدو حلوایی

خورشت کدو حلوایی خورشتی خوشمزه و ملس است که خواص زیادی دارد. کدو حلوایی مخصوص فصل پاییز و زمستان است و از این رو خورشت کدو حلوایی یا کدو تنبل در نیمه دوم سال طبخ می‌شود. با کدو حلوایی می‌توان غذا ها و دسر های گوناگونی درست کرد. کدو حلوایی گرم است و به همین دلیل غذاهایی که با آن درست می‌شوند، بدن را گرم نگه می‌دارند و برای درمان سرماخوردگی مفید هستند.

مواد لازم :

  • سینه مرغ: یک عدد کامل
  • آلو خورشتی: 100 گرم
  • کدو حلوایی به میزان لازم
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

خورشت

طرز تهیه :

پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شود. وقتی پیاز سرخ شد، ادویه‌ ها و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و دوباره تفت می‌دهیم.

سینه مرغ را در اندازه دلخواه برش می‌زنیم. تکه های مرغ و آلو را به مواد اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا کمی سرخ و طلایی شوند. سپس دو لیوان آب در قابلمه ریخته و می‌گذاریم مرغ بپزد و خورشت با حرارت ملایم جا بیفتد.

کدو حلوایی را به تکه های دلخواه برش می‌زنیم. آن ها را در تابه چیده و کمی آب و روغن اضافه می‌کنیم. در تابه را می‌گذاریم تا کدو حلوایی پخته و پس از تمام شدن آب، در روغن سرخ شود.

البته می‌توان کدو حلوایی را فقط در روغن سرخ کرد تا طلایی شود.

در اواخر پخت خورشت، کدو حلوایی را با زعفران دم کرده به خورشت می‌افزاییم.

پس از این که خورشت آماده شد، آن را در ظرف ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توانید خورشت کدو حلوایی را با گوشت گوسفند یا گوساله طبخ کنید که در این صورت زمان بیشتری برای پخت لازم است.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. ملکی

    29 اکتبر، 2019 در 12:41 ب.ظ

    عالی ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      30 اکتبر، 2019 در 1:03 ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. اقازاده

    29 اکتبر، 2019 در 12:00 ب.ظ

    بقولی دلبرجانه این نوع غذا

    پاسخ

    • مریم سوری

      30 اکتبر، 2019 در 1:03 ق.ظ

      به به از این توصیف

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.