خانه آشپزی پیراشکی کرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاییزی

پیراشکی کرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاییزی

۳
1
پیراشکی کرم دار یکی از شیرینی های پرطرفدار است که می‌توان آن را به آسانی در منزل تهیه کرد.
پیراشکی

پیراشکی کرم دار یک عصرانه فوق‌العاده برای روزهای پاییزی است. این نوع پیراشکی در کنار یک نوشیدنی گرم مانند شیر کاکائو یا قهوه حسابی می‌چسبد. پیراشکی کرم دار خانگی عطر و طعم و تازگی خاص خود را دارد که با انوع بازاری آن قابل مقایسه نیست.

مواد لازم :

  • آرد سفید: چهار و نیم پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • شکر برای خمیر: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل به میزان لازم
  • شکر برای مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

مواد لازم کرم پیراشکی :

  • آرد سفید: نصف پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پیراشکی

طرز تهیه خمیر پیراشکی :

برای تهیه خمیر پیراشکی مایه خمیر و شکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط می‌کنیم. بهتر است این کار را در ظرف فلزی انجام ندهیم. سپس روی آن را پوشانده و در جای گرم می‌گذاریم. پس از حدود ده دقیقه حجم آن دو برابر می‌شود.

روغن، آب و شکر را به هم زده و مایه خمیر و آرد را به آن می‌افزاییم. در صورت تمایل می‌توان کمی وانیل به مخلوط افزود. البته آرد را به تدریج به آن اضافه می‌کنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم.

دقت کنید در ابتدای افزودن آرد، همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که خمیر به قدری سنگین شود که نتوانید با قاشق هم بزنید. با این کار دست خمیری نمی‌شود و زیاد آرد اضافه نمی‌کنید.

وقتی خمیر آماده شد، روی آن را پوشانده و در جای گرمی می‌گذاریم تا حجم آن دو برابر شود.

سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانت باز کرده و با ته لیوان قالب دایره ای می‌زنیم.

آن ها در سینی می‌چینیم و دوباره حدود ده تا پانزده دقیقه زمان می‌دهیم تا حجم آن بیشتر شود.

پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی :

در مدت ور آمدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می‌کنیم.

برای این کار آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را کم کم به آن می‌افزاییم تا یکدست شود. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و هم می‌زنیم تا بوی خامی آرد گرفته و غلیظ شود. غلظت کرم باید شبیه ماست چکیده باشد. در آخر وانیل را به کرم اضافه می‌‎کنیم.

در یک تابه بزرگ با دیواره بلند به اندازه کافی روغن می‌ریزیم. لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیرد. وقتی روغن کاملاً داغ شد، پیراشکی ها را در تابه می‌چینیم. وقتی پیراشکی پف کرد و یک طرف آن سرخ شد، آن را  برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

پیراشکی ها را پس از آماده شدن در صافی می‌گذاریم تا روغن اضافی گرفته شود. وقتی کمی خنک شدند، در کنار آن ها شکافی ایجاد کرده و به اندازه یک قاشق از کرم در آن می‌گذاریم.

برای زیبایی و خوشمزگی می‌توان روی پیراشکی ها را با پودر قند یا شکلات آب شده تزیین کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.

  • طرز تهیه ناگت گوشت

    طرز تهیه ناگت گوشت

    ناگت گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری در سراسر جهان است و به دلیل تهیه آسان آن به عن…
  • طرز-تهیه-مانی-پلو

    طرز تهیه مانی پلو

    مانی پلو یکی از انواع پلوهای ترکیبی و اصالتا متعلق به دامغان است. این غذای رنگارنگ و خوش‌ع…
  • طرز تهیه میگو پلو

    میگو پلو؛ زعفرانی و خوشمزه

    میگو پلو از قدیمی‌ترین غذاهای جنوبی است که علاوه بر طعم و بوی بسیار خوبی که دارد یک وعده ع…
بیشتر ببینید در آشپزی

۳ دیدگاه

  1. یوسفی

    ۳۰ مهر، ۱۳۹۸ در ۸:۵۵ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

  2. مهرداد کریم زاده

    ۳۰ مهر، ۱۳۹۸ در ۸:۴۶ ق٫ظ

    موافقم

    پاسخ

  3. ملکی

    ۲۹ مهر، ۱۳۹۸ در ۷:۱۸ ب٫ظ

    خیلی لذیذ

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه ناگت گوشت

ناگت گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری در سراسر جهان است و به دلیل تهیه آسان آن به عن…