خانه آشپزی جگروز ؛ کباب کفن پیچ

جگروز ؛ کباب کفن پیچ

۸
5
جگروز کباب خوشمزه ای است که در استان لرستان درست می‌شود. این غذا پس از پیچیدن جگر در لایه نازکی از چربی روی آتش کباب می‌شود.
طرز تهیه جگروز

جگر از لذیذترین گوشت ها برای تهیه کباب است. خوردن جگر به دلیل داشتن آهن و ویتامین به کسانی که دچار فقر آهن و کم خونی هستند، توصیه می‌شود. جگر به شیوه های مختلفی طبخ می‌شود که از بهترین راه های پخت آن، کباب کردن روی زغال است.

یکی از کباب های خوشمزه با جگر، جگروز یا جگر کفن پیچ است. این کباب که متعلق به لرستان است، از ترکیب جگر با وُز تهیه می‌شود. وز چربی نازک و پرده مانندی از شکمبه یا سیرابی گاو و گوسفند است. طرز تهیه جگروز آسان است. کافی است وز را دور جگر پیچیده و کباب کنید.

مواد لازم :

  • جگر: یک دست
  • وز: یک عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل در صورت تمایل
بیشتر ببینید در آشپزی

۸ دیدگاه

  1. ملکی

    21 اکتبر، 2019 در 7:21 ب.ظ

    خیلی خوشمزه است

    پاسخ

    • مریم سوری

      23 اکتبر، 2019 در 12:32 ق.ظ

      خیییییییلی

      پاسخ

  2. فرهادی

    21 اکتبر، 2019 در 6:50 ب.ظ

    خیلی خوشمزه است

    پاسخ

  3. نظری

    21 اکتبر، 2019 در 4:30 ب.ظ

    باید خوشمزه بشه….

    پاسخ

    • مریم سوری

      21 اکتبر، 2019 در 5:25 ب.ظ

      خیییییلی خوب و خوشمزه است

      پاسخ

  4. اهورا

    21 اکتبر، 2019 در 1:32 ب.ظ

    مردم براش

    پاسخ

    • مریم سوری

      21 اکتبر، 2019 در 1:50 ب.ظ

      واقعا عالیه

      پاسخ

  5. فرهاد کرمی

    21 اکتبر، 2019 در 1:30 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.