خانه آشپزی کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

انواع کباب

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

۴
0
کباب ترش یکی از کباب های ایرانی و متعلق به استان گیلان است.
کباب ترش

گوشت را به صورت تکه های درشت و یک اندازه برش می‌زنیم.

پیاز و سیر را ریز رنده کرده و آب آن را می‌گیریم.

در کاسه ای تکه های گوشت را با سیر و پیاز رنده شده مخلوط کرده، آن را کنار می‌گذاریم.

گردو را چرخ یا آسیاب می‌کنیم تا حالت پودری بگیرد.

  • نودل قالبی

    نودل قالبی ، غذای ابتکاری

    نودل ۲ بسته کدو سبز ۲ عدد هویج ۱ عدد تخم مرغ ۴ عدد پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه اگر دنبا…
  • ترشی پیاز

    ترشی پیاز خانگی با طعم ایده آل

    ترشی پیاز یکی از چاشنی‌های پر طرفدار است که هم با پیاز قرمز و هم با پیاز سفید درست می‌شود.…
  • املت پنیری

    املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

    املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانوا…
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۹ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ

  2. صلابت

    ۲۷ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۳ ب٫ظ

  3. آدینه

    ۲۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۴:۵۹ ب٫ظ

    عالیه فوق العاده ست

    پاسخ

  4. فرهاد کرمی

    ۲۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۳ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

نودل قالبی ، غذای ابتکاری

نودل ۲ بسته کدو سبز ۲ عدد هویج ۱ عدد تخم مرغ ۴ عدد پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه اگر دنبا…