خانه آشپزی کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

انواع کباب

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

۵
0
کباب ترش یکی از کباب های ایرانی و متعلق به استان گیلان است.
کباب ترش

گوشت را به صورت تکه های درشت و یک اندازه برش می‌زنیم.

پیاز و سیر را ریز رنده کرده و آب آن را می‌گیریم.

در کاسه ای تکه های گوشت را با سیر و پیاز رنده شده مخلوط کرده، آن را کنار می‌گذاریم.

گردو را چرخ یا آسیاب می‌کنیم تا حالت پودری بگیرد.

  • آب دوغ خیار

    آب دوغ خیار مجلسی

    آب دوغ خیار از غذا‌های سنتی ایرانی است که سرو آن در روز‌های گرم تابستان بسیار می‌چسبد. این…
  • کوکو سیب زمینی شکم پر 

    کوکو سیب زمینی شکم پُر

    سیب زمینی شکم پُر یکی از خوشمزه ترین میان‌وعده‌هایی است كه می‌توانید در یک عصر تابستان برا…
  • طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

    تهیه سمبوسه پیتزایی

    سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…
بیشتر ببینید در آشپزی

۵ دیدگاه

  1. حیدری

    ۲۹ آبان، ۱۳۹۸ در ۴:۴۰ ب٫ظ

    این دیگه غذای محلی خودمان است خیلی عالیه

    پاسخ

  2. ناشناس

    ۲۹ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ

  3. صلابت

    ۲۷ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۳ ب٫ظ

  4. آدینه

    ۲۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۴:۵۹ ب٫ظ

    عالیه فوق العاده ست

    پاسخ

  5. فرهاد کرمی

    ۲۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۳ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

آب دوغ خیار مجلسی

آب دوغ خیار از غذا‌های سنتی ایرانی است که سرو آن در روز‌های گرم تابستان بسیار می‌چسبد. این…