خانه آشپزی کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

انواع کباب

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

۴
0
کباب ترش یکی از کباب های ایرانی و متعلق به استان گیلان است.
کباب ترش

گوشت را به صورت تکه های درشت و یک اندازه برش می‌زنیم.

پیاز و سیر را ریز رنده کرده و آب آن را می‌گیریم.

در کاسه ای تکه های گوشت را با سیر و پیاز رنده شده مخلوط کرده، آن را کنار می‌گذاریم.

گردو را چرخ یا آسیاب می‌کنیم تا حالت پودری بگیرد.

  • سوپ دال عدس

    سوپ دال عدس قرمز

    سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…
  • کوفته انار

    کوفته انار ، ویژه شب یلدا

    کوفته انار یک کوفته بسیار خوشمزه است که طعم ملسی دارد. طرز تهیه کوفته ها تقریباً شبیه هم ا…
  • خورشت سیب

    خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

    خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۹ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۱ ب٫ظ

  2. صلابت

    ۲۷ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۳ ب٫ظ

  3. آدینه

    ۲۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۴:۵۹ ب٫ظ

    عالیه فوق العاده ست

    پاسخ

  4. فرهاد کرمی

    ۲۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۳ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

سوپ دال عدس قرمز

سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…