خانه آشپزی میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

غذاهای دریایی

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

۳
0
میگو از غذاهای دریایی است که خواص زیادی دارد و به شیوه های گوناگون طبخ می‌شود.
میگو

اگر دوست دارید یک غذای سریع و آسان و البته خوشمزه درست کنید، حتماً میگو سیخی را امتحان کنید. میگو سیخی علاوه بر طعم خوبش، ظاهر خوب و شیکی هم دارد و مناسب سرو در مهمانی ها به عنوان پیش‌غذا است. میگو سیخی در کمتر از نیم ساعت درست می‌شود و غذای خوبی برای طرفداران غذاهای دریایی است.

مواد لازم:

  • میگو: ۳۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموترش: یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

میگو

طرز تهیه:

آب لیموترش را بگیرید و در کاسه ای بریزید.

سیر را ریز رنده کنید. سپس با نمک، فلفل و زعفران دم کرده در کاسه حاوی آب لیموترش ریخته و مواد را با هم مخلوط کنید.

میگوها را پس از پاک کردن و شستن، به مخلوط اضافه کنید.

میگوها را به مواد آغشته کنید. سپس آن ها را با سیخ چوبی، سیخ کنید.

احتیاجی به خواباندن میگو برای مدت طولانی در مواد نیست، چون سیر و زعفران خیلی زود به آن مزه می‌دهند.

حتماً از سیخ چوبی استفاده کنید. سیخ فلزی برای این کار مناسب نیست.

میگو

در تابه ای مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس سیخ ها را در تابه بگذارید و کمی از مایه زعفران و سیر اضافه کنید. بدون اینکه در تابه را ببندید، آن را روی حرارت متوسط بگذارید.

کمی زمان دهید تا میگوها با حرارت ملایم بپزند. گاهی آن ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف پخته و سرخ شوند. کل زمان مورد نیاز برای پخت میگو ۱۰ دقیقه است.

در صورت تمایل می‌توانید زمان پخت را افزایش دهید تا میگوها بیشتر سرخ و طلایی شوند. البته برای این غذا زمان پخت کمتر بهتر است، چون باعث می‌شود میگوها نرم تر و لذیذتر شوند.

میگو سیخی ها آماده هستند. می‌توانید آن ها را با سبزی پلو یا پلوی ساده یا انواع سبزیجات سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

  • مرنگ

    مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

    مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…
  • مرغ بریان

    مرغ بریان بدون فر

    مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم …
  • اردور

    اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

    اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. …
بیشتر ببینید در آشپزی

۳ دیدگاه

  1. افشاری

    ۲۴ مهر، ۱۳۹۸ در ۶:۳۱ ب٫ظ

    عالی با پخت سریع

    پاسخ

  2. فتحی

    ۲۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۹:۱۹ ق٫ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

  3. فرهاد کرمی

    ۲۰ مهر، ۱۳۹۸ در ۷:۱۹ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…