خانه آشپزی املت سوسیس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

انواع صبحانه

املت سوسیس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

۳
0
در این مطلب با طرز تهیه املت سوسیس و گوجه‌فرنگی آشنا می‌شوید که یک صبحانۀ کامل است.
طرز تهیه املت سوسیس

املت سوسیس و گوجه‌فرنگی از آن صبحانه هایی است که اگر آن را امتحان کنید، عاشقش می‌شوید. حتی این املت را می‌توانید برای وقت هایی که زمان زیادی برای آشپزی ندارید، به عنوان ناهار یا شام هم مصرف کنید. در طرز تهیه املت سوسیس و گوجه از هر نوع سوسیسی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه
  • سوسیس به میزان لازم
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه املت سوسیسطرز تهیه:

طرز تهیه املت سوسیس و گوجه بسیار آسان است و به راحتی می‌توانید غذایی خوشمزه درست کنید و از آن لذت ببرید.

سوسیس را حلقه ای خرد کنید. بهتر است از سوسیس با درصد بالای گوشت استفاده کنید تا املت لذیذتر و بهتر شود.

گوجه های گیلاسی را هم نصف کنید و کنار بگذارید. حتماً برای تهیه این املت از گوجه گیلاسی استفاده کنید، چون در طعم و ظاهر املت تأثیر دارد.

برای پخت این املت از کره استفاده کنید. کره طعم بهتری نسبت به روغن دارد و غذا را خوشمزه تر می‌کند.

تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن آب کنید. وقتی کره آب شد، حلقه های سوسیس را در آن بریزید.

سوسیس ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف آن ها سرخ شود.

سپس گوجه های نصف شده را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل روی آن ها بپاشید.

سوسیس ها و گوجه ها را با هم تفت دهید تا گوجه ها نرم شوند. سپس سوسیس ها را از تابه بیرون بیاورید.

بین گوجه ها برای تخم‌مرغ ها جای خالی باز کنید. تخم‌مرغ ها را یکی یکی در تابه بشکنید و کمی نمک و فلفل روی آن ها بپاشید.

حالا سوسیس های سرخ شده را افزوده، بگذارید تا تخم‌مرغ ها با حرارت ملایم پخته شوند.

برای تهیه این املت به هیچ وجه در تابه را نبندید، چون بستن در تابه ظاهر املت را خراب می‌کند.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

  • سوپ دال عدس

    سوپ دال عدس قرمز

    سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…
  • کوفته انار

    کوفته انار ، ویژه شب یلدا

    کوفته انار یک کوفته بسیار خوشمزه است که طعم ملسی دارد. طرز تهیه کوفته ها تقریباً شبیه هم ا…
  • خورشت سیب

    خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

    خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…
بیشتر ببینید در آشپزی

۳ دیدگاه

  1. نظری

    ۲۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۵:۴۲ ب٫ظ

    حتما خوشمزه میشه

    پاسخ

  2. آراد

    ۲۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۳:۲۴ ب٫ظ

  3. یوسفی

    ۲۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۳:۱۲ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

سوپ دال عدس قرمز

سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…