خانه آشپزی طرز تهیه پاستا قالبی با سس بلونیز

غذاهای ملل

طرز تهیه پاستا قالبی با سس بلونیز

۲
3
انواع مختلف پاستا از محبوب‌ترین غذاها در دنیا هستند که طرفداران زیادی دارند. در این مطلب با طرز تهیه پاستا قالبی آشنا می‌شوید.
طرز تهیه پاستا قالبی

پاستا غذایی ایتالیایی است که در همه جای دنیا فراگیر شده است و با مواد مختلفی آماده می‌شود. یکی از مدل‌های این غذا پاستا قالبی است که می‌توان آن را با سس بلونیز سرو کرد. طرز تهیه پاستا قالبی با سس بلونیز بسیار لذت‌بخش و مناسب مهمانی‌های صمیمی و دوستانه است.

مواد لازم:

  • پاستا: ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

طرز تهیه پاستا قالبی

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی و سرخ شود.

هر مدل پاستا که دوست دارید، انتخاب کنید. آب را با کمی نمک و روغن جوش بیاورید و  پاستا را در آن بریزید تا بپزد و نرم شود. روغن باعث می‌شود پاستا پس از آبکش شدن به هم نچسبد.

در حین پختن پاستا، سس بلونیز را آماده می‌کنیم. برای این کار رب، مقدار کمی روغن، پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه در تابه ریخته، تفت می‌دهیم تا رب سرخ شود و از خامی دربیاید.

سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه می‌کنیم. آن را با بقیۀ مواد تفت می‌دهیم تا بپزد.

نصف لیوان آب به مواد افزوده، می‌گذاریم با هم یکی دو قل بزنند تا سس قوام بیاید و آماده شود.

وقتی پاستا پخت، آن را آبکش می‌کنیم. دقت کنید پاستا بیش از حد نرم نشود، چون باید در فر هم بپزد.

سس بلونیز، پاستای آبکش شده و پنیر پارمزان را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

مخلوط را در ظرف مخصوص فر می‌ریزیم و روی سطح آن را با پنیر موزارلا می‌پوشانیم.

ظرف پاستا را حدود سه ربع تا یک ساعت در فر می‌گذاریم تا بپزد و پنیر روی آن طلایی شود. اگر این پاستا را برای مهمانی‌ آماده می‌کنید، می‌توانید از روز قبل همۀ کارها را انجام دهید و روز مهمانی در فر بگذارید تا آماده شود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

  • مرنگ

    مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

    مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…
  • مرغ بریان

    مرغ بریان بدون فر

    مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم …
  • اردور

    اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

    اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. …
بیشتر ببینید در آشپزی

۲ دیدگاه

  1. بزرگی

    ۱۹ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۲ ب٫ظ

    خوشمره ست

    پاسخ

  2. ملکی

    ۱۸ مهر، ۱۳۹۸ در ۷:۳۵ ب٫ظ

    خشمزه عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…