خانه آشپزی نودل میگو و سبزیجات ؛ ویژه دوستداران غذاهای دریایی

غذاهای ملل

نودل میگو و سبزیجات ؛ ویژه دوستداران غذاهای دریایی

۰
0
نودل انواع مختلفی دارد و به‌تنهایی یا با مواد گوناگون و سس‌های مختلف سرو می‌شود.
نودل

نودل از غذاهای فوری و محبوب در جهان در سال‌های اخیر است که شکل و شمایلی شبیه رشته‌فرنگی و اسپاگتی ریز دارد. اصالت این غذا به کشورهای شرق آسیا مانند کره، ژاپن و چین برمی‌گردد. این غذا بسیار آسان و سریع آماده می‌شود و مناسب خانم‌های شاغل است که غذایی فوری و خوش‌مزه درست کنند. نودل میگو و سبزیجات یکی از انواع این غذا و مناسب طرفداران غذاهای دریایی است.

مواد لازم:

  • میگو: ۹۰۰ گرم
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نودل: ۹۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • گردو: یک‌چهارم پیمانه
  • پیازچه: ۲ عدد
  • گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد: یک‌چهارم قاشق مرباخوری در صورت تمایل

نودل

مواد لازم سس:

  • سویاسس: یک‌چهارم پیمانه
  • کرۀ بادام زمینی: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن‌کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای: یک قاشق غذاخوری
  • سس قرمز تند با سیر: یک قاشق مرباخوری در صورت تمایل

طرز تهیه:

نودل

برای درست کردن سس، تمام مواد آن را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید از سس تند با طعم سیر استفاده کنید. ولی اگر به تندی علاقه ندارید، این سس را حذف کنید.

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. میگوهای پاک شده را در سینی فر کنار هم بچینید. روغن‌زیتون، نمک و فلفل را روی میگوها بریزید. سینی را ۶ تا ۸ دقیقه در طبقۀ وسط فر بگذارید. وقتی رنگ میگوها صورتی شد، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید.

هویج را خلالی یا رندۀ درشت کنید. پیازچه و گردو را هم ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

در یک قابلمۀ بزرگ آب را با مقداری نمک جوش بیاورید. سپس نودل‌ را در آب جوش بریزید. پس از پختن نودل‌، آن‌ را آبکشی کرده و در قابلمه بریزید. سس آماده شده، میگوها، هویج‌ خلال شده، پیازچه، گردو و گشنیز تازۀ خرد شده را به نودل‌ افزوده و به‌آرامی هم بزنید.

نودل میگو و سبزیجات آماده است. در صورت تمایل مقداری کنجد روی آن بپاشید و بلافاصله به‌صورت گرم سرو کنید. به‌جای میگو می‌توانید از گوشت برش‌زدۀ گوساله یا مرغ به‌صورت نواری استفاده کنید. البته در این صورت دیگر یک غذای دریایی نیست.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

  • کباب ترش

    کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

    کباب ترش یکی از غذاهای محلی خوشمزه و پرطرفدار گیلان است. در طرز تهیه این کباب هم مانند دیگ…
  • فینگر فود

    فینگر فود ؛ کوچولوی دوست داشتنی

    فینگر فود ها غذاهای کوچکی هستند که معمولاً در تولد ها و مهمانی‌ ها برای پذیرایی به عنوان پ…
  • شیر برنج

    شیر برنج ؛ دسر اصیل ایرانی

    شیر برنج که از سنتی ترین دسرهای ایرانی است، طرز تهیه آسانی دارد. شیر برنج را در فصل های پا…
بیشتر ببینید در آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.