خانه آشپزی پوزراسکی ؛ کتلت روسی

غذاهای ملل

پوزراسکی ؛ کتلت روسی

۹
1
کتلت یا شامی یکی از غذاهایی است که در تمام دنیا طرفدار دارد و در کشورهای مختلف به شیوه‌های گوناگون طبخ می‌شود.
کتلت

پوزراسکی نوعی کتلت روسی معروف و از غذاهای سنتی این کشور است. این کتلت روسی برخلاف اسمش، مواد ساده‌ای دارد و به‌آسانی می‌توان آن را درست کرد. اصل پوزراسکی با مرغ است. ولی در صورت تمایل با گوشت گوساله هم می‌توان آماده کرد.

مواد لازم:

  • مرغ: ۵۰۰ گرم
  • نان باگت: ۹ تکه
  • کره: ۵۰ گرم
  • خامه: یک‌سوم فنجان
  • پیاز: یک عدد
  • پنیر موزارلا به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

کتلت

نان را به‌صورت مکعب‌های خیلی کوچک برش دهید. سپس آن‌ها را در فر بگذارید تا کمی قهوه‌ای شوند.

نان‌ها را با خامه مخلوط کنید تا نرم شوند. 

کرۀ سرد را روی تخته بگذارید و به‌صورت مکعب‌های کوچک برش دهید. سپس آن‌ها را ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود. نیازی به طلایی شدن پیاز نیست.

مرغ را هم به‌صورت مکعب‌های خیلی ریز برش بزنید. بهتر است از سینه یا فیلۀ مرغ استفاده شود.

توجه داشته باشید که مرغ باید خام باشد.

کتلت

در کاسه‌ای گود مرغ، پیاز تفت داده شده، نان خیس شده، مکعب‌های کرۀ یخ زده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

دستتان را کمی مرطوب کنید. به‌اندازۀ یک نارنگی از مایه بردارید و در دست صاف کنید. سپس داخل آن یک تکه پنیر موزارلا گذاشته و آن را بپیچید.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
در تابه‌ای مقداری روغن گرم کنید. سپس کتلت‌ها را در آن سرخ کنید تا هر دو طرف کتلت‌ها کمی طلایی شوند. کتلت‌های سرخ شده را در ظرف مناسب فر بگذارید. روی ظرف را با فویل بپوشانید. حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا مواد کتلت کاملاً پخته شوند. 
پس از گذشت این زمان پوزارسکی آماده است. آن را در ظرف بچینید و در صورت تمایل با انواع سبزیجات خام یا پخته، پورۀ سیب‌زمینی و انواع سس سرو کنید.
  • بستنی سنتی

    بستنی سنتی خانگی

    درست است که این روزها بستنی انواع گوناگونی دارد، اما بستنی سنتی هنوز هم پرطرفدار است. هیچ …
  • کباب تابه ای مرغ

    کباب تابه‌ای مرغ

    کباب تابه ای مرغ غذایی لذیذ، نرم و خوش‌طعم است که با یک بار امتحان کردن آن، غذایی ثابت در …
  • گراتن تره فرنگی

    طرز تهیه گراتن تره‌فرنگی

    تره‌فرنگی تردی و طعم متفاوتی به غذا می‌دهد و در آشپزی غربی کاربرد زیادی دارد. در کشور ما ا…
بیشتر ببینید در آشپزی

۹ دیدگاه

  1. مسعود

    ۲ آبان، ۱۳۹۸ در ۴:۵۶ ب٫ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

  2. سبحان

    ۲ آبان، ۱۳۹۸ در ۱:۴۳ ب٫ظ

    سلام عالی بود مرسی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۴ آبان، ۱۳۹۸ در ۱:۳۴ ق٫ظ

      سلام، ممنون از شما

      پاسخ

  3. مسعود

    ۲ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۸ ب٫ظ

    ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۴ آبان، ۱۳۹۸ در ۱:۳۴ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. بهرامی

    ۱۰ مهر، ۱۳۹۸ در ۹:۲۷ ق٫ظ

  5. نامجو

    ۱۰ مهر، ۱۳۹۸ در ۹:۱۵ ق٫ظ

    خوشمزست

    پاسخ

  6. فتحی

    ۱۰ مهر، ۱۳۹۸ در ۸:۴۹ ق٫ظ

    دلچسب و خوشمزه

    پاسخ

  7. فرهاد کرمی

    ۹ مهر، ۱۳۹۸ در ۶:۵۶ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

بستنی سنتی خانگی

درست است که این روزها بستنی انواع گوناگونی دارد، اما بستنی سنتی هنوز هم پرطرفدار است. هیچ …