خانه آشپزی خاویار بادمجان ؛ خوراک رژیمی روسی

انواع خوراک

خاویار بادمجان ؛ خوراک رژیمی روسی

۶
0
خوراک خاویار بادمجان یا به قول روس‌ها «ایگرا»، یک غذای روسی بسیار لذیذ و رژیمی است.
خاویار بادمجان

بادمجان را به هر شکلی که طبخ کنید، عالی است. خاویار بادمجان از غذاهایی است که علی‌رغم سادگی، بسیار خوش‌مزه و لذیذ است و معمولاً به‌صورت کنسرو خریداری می‌شود. اما در منزل به‌راحتی می‌توانید خوراک خاویار بادمجان را با همان کیفیت و ظاهر کنسروی و کارخانه‌ای، اما سالم‌تر و طبیعی‌تر درست کنید.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۴ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد

طرز تهیه:

خاویار بادمجان

بادمجان‌ها را روی منقل یا دستگاه گریل یا داخل فر کبابی کنید. بادمجان شیرین و تازه رنگ براقی دارد و کم تخم است و بهترین گزینه برای درست کردن خوراک خاویار بادمجان است.

برای اینکه پوست بادمجان کبابی به‌راحتی جدا شود، وقتی پوست بادمجان روی حرارت کاملاً سوخت و گوشت آن نرم شد، زیر شیر آب سرد بگیرید. پس از گرفتن پوست بادمجان، آن‌ها را ساطوری خرد کنید.

گوجه‌فرنگی‌ها و پیازها را هم ریز و ساطوری خرد کنید.

پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس به آن‌ها زردچوبه و گوجه‌فرنگی خرد شده را افزوده، بگذارید آب گوجه‌فرنگی خوب کشیده و سرخ شود.

رب گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای جداگانه با کمی روغن تفت دهید. وقتی خامی رب گرفته شد، آن را به مخلوط پیاز و گوجه بیفزایید.

بادمجان‌های خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب گوجه‌فرنگی کشیده شده باشد.

نمک و فلفل خوراک را اندازه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حدود ۵ تا 10 دقیقه زمان بدهید تا خوراک روی حرارت ملایم جا بیفتد و طعم بگیرد.

خوراک خاویار بادمجان باید تند و تیز باشد، اما میزان تندی آن به ذائقۀ شما بستگی دارد.

در آخر کمی آب‌لیمو یا آب لیموترش تازه به خوراک بیفزایید تا لذیذتر شود.

نکات مهم:

یک روش دیگر تهیۀ خاویار بادمجان این است که بادمجان کبابی و گوجه‌فرنگی خام و خرد شده را در چرخ‌گوشت یا غذاساز بریزید. سپس به پیازهای تفت داده شده افزوده، بگذارید آب گوجه‌فرنگی خوب کشیده شود. رب گوجه‌فرنگی را هم که جداگانه سرخ کرده‌اید، به مواد فوق بیفزایید.

افزودن سیر و فلفل‌دلمه‌ای به این خوراک با توجه به ذائقۀ شما اختیاری است. اما در روش اصلی طبخ، این دو را اضافه نمی‌کنند.

خوراک خاویار بادمجان را با نان یا برنج سرو کنید.

  • طرز تهیه مرصع پلو

    مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

    مرصع پلو غذایی پر رنگ و لعاب و به اصطلاح شاهانه و مناسب سرو در مجالس است. مرصع کلمه ای عرب…
  • املت فرانسوی

    املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

    املت فرانسوی یکی از انواع املت و صبحانه ای کامل است. این املت از مواد مفیدی تهیه می‌شود و …
  • سوپ جو قرمز

    سوپ جو قرمز ؛ طرز تهیه رستورانی

    سوپ جو قرمز از محبوب ترین سوپ های رستورانی است که به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. البته این س…
بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. علی رادمهر

    ۴ مهر، ۱۳۹۸ در ۱:۳۲ ب.ظ

    من خاویارم را از مرکز فروش خاویار ایران خریداری کردم وبعد از استفاده متوجه شدم که این خاویار ، خاویار اصل است چرا که وقتی میل کردم واقعا تاثیر اون رو متوجه شدم ، ( انرژی گرفتم ، انگار یه بمب انرژِی بهم وصل شد ) و الان هم جز مشتریان نقره ای کلاب خاویار ایران ، شدم وپیشنهاد می کنم شما هم اولین تجربتون را با این شرکت آغاز کنید اینم تلفن تماسشون
    http://www.khaviarco.ir
    09104301218

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۸:۰۲ ق.ظ

      مرسی از پیشنهاد خوبتون

      پاسخ

  2. هاتف

    ۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۴:۴۴ ب.ظ

    خوش طعم و عالی

    پاسخ

  3. فرهاد کرمب

    ۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۴:۳۸ ب.ظ

  4. فتحی

    ۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۷ ب.ظ

    ساده وخوشمزه

    پاسخ

  5. شمس

    ۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۲:۵۱ ب.ظ

    بسیارو خوشمزه میشود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.