خانه آشپزی صبحانه ای مقوی با نان موز

انواع نان

صبحانه ای مقوی با نان موز

۶
2
نان موز یکی از نان‌های پر استفاده و محبوب آمریکایی است که معمولاً به‌عنوان صبحانه یا اسنک مصرف می‌شود.
نان

نان موز به‌ سبب موادی که دارد، باب طبع ما ایرانی‌ها است و البته برای ما بیشتر در دسته‌بندی کیک‌ها قرار می‌گیرد. پیشنهاد می‌شود حتماً این نان خوش‌مزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این نان هم گرم و هم سرد سرو می‌شود. البته سرد شدۀ نان موز خیلی خوش‌مزه‌تر است، چون طعم و بوی موز لطیف‌تر شده است.

مواد لازم:

  • موز رسیده: ۲ عدد
  • آرد سفید: یک پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • کره: یک‌چهارم پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: نصف قاشق مرباخوری
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

نان

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید.

کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس به آن شکر افزوده و با همزن برقی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

در کاسه‌ای دیگر تخم‌مرغ را با چنگال بزنید تا از لختی دربیاید.

سپس تخم‌مرغ هم‌زده را به مخلوط شکر و کره افزوده و با همزن بزنید تا مایۀ نان یکدست شود.

موزها را پوست بگیرید و در کاسه‌ای با چنگال پوره کنید.

پورۀ موز را به مواد بیفزایید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مایه را به مخلوط ٖآرد اضافه کرده و با قاشق فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. دقت کنید که زیاد هم نزنید، چون باعث سقت شدن نان می‌شود.

کف یک قالب مستطیلی را چرب کرده و در آن کاغذ روغنی بیندازید. البته از هر قالبی به شکل دل‌خواه می‌توانید استفاده کنید و لزوماً نباید مستطیلی باشد.

مایۀ آماده شده را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.

قالب را حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر گرم شده بگذارید تا نان پف کند و کامل بپزد. در آخر می‌توانید برای کمتر از ۵ دقیقه، گریل را روشن کنید تا سطح نان برشته و طلایی شود.

در صورت تمایل می‌توانید خرما یا گردو در مایۀ این نان بریزید.

  • کباب ترش

    کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

    کباب ترش یکی از غذاهای محلی خوشمزه و پرطرفدار گیلان است. در طرز تهیه این کباب هم مانند دیگ…
  • فینگر فود

    فینگر فود ؛ کوچولوی دوست داشتنی

    فینگر فود ها غذاهای کوچکی هستند که معمولاً در تولد ها و مهمانی‌ ها برای پذیرایی به عنوان پ…
  • شیر برنج

    شیر برنج ؛ دسر اصیل ایرانی

    شیر برنج که از سنتی ترین دسرهای ایرانی است، طرز تهیه آسانی دارد. شیر برنج را در فصل های پا…
بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. بزرگی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۴۳ ب.ظ

    جالب بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۸:۳۷ ق.ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  2. فرهاد کرمی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۴ ق.ظ

  3. فتحی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۸ ق.ظ

    مفید و مقوی

    پاسخ

  4. ناشناس

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۲ ق.ظ

  5. ثامن

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۳ ق.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.