خانه آشپزی سفر به غرب ایران با خورشت تره کردی (+ویدئو)

انواع خورشت

سفر به غرب ایران با خورشت تره کردی (+ویدئو)

۱۱
4
خورشت تره‌‌کردی غذایی سبک و خوش‌طعم است که می‌توانید آن را به‌راحتی آماده کنید. همان‌طور که از نام این غذا پیدا است، تره بخش اصلی آن را تشکیل می‌دهد.
خورشت

ایران سرزمینی با تنوع بالای آب‌وهوایی و جغرافیایی است که همین امر باعث گستردگی غذاها و خوراکی‌ها شده است. در استان‌های غربی به‌خصوص استان کردستان و کرمانشاه، با توجه به در دسترس بودن گیاهان و سبزیجات مختلف، غذاهای متنوع و خوش‌مزه ای با آن‌ها تهیه می‌شود که معمولاً طبخ ساده‌ای دارند. خورشت تره‌کردی یکی از این غذاها است.

مواد لازم:

  • تره: یک کیلو
  • پیاز: یک عدد
  • لوبیا سفید: ۲۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: یک عدد
  • گوشت خورشتی: نیم کیلو
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پودر لیمو به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا سفید را از شب قبل خیس و 3 بار آب آن را عوض کنید. این کار باعث می‌شود نفخ لوبیا گرفته شود.

پیاز را بنا به سلیقه، خلالی یا نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

گوشت را به پیاز افزوده و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس لوبیا سفید خیس خورده را با یک لیوان آب به مواد بیفزایید و بگذارید خورشت با حرارت ملایم بپزد.

تره را خوب شسته و خرد کنید. سپس در تابه‌ای تره را با مقداری روغن حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.

وقتی گوشت و لوبیا پخته شدند، تره‌های تفت داده شده را به آنها اضافه کنید.

پس از ۵ دقیقه، یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را با نمک و فلفل در خورشت بریزید.

در اواخر پخت خورشت، پودر لیمو اضافه کنید. این کار باعث ترش‌تر شدن غذا می‌شود و طعم بهتری به آن می‌دهد.

در آخر می‌توانید سیب‌زمینی را با روغن سرخ کرده و خورشت را با آن تزیین کنید.

نکات:

اگر می‌خواهید خورشت ترش‌تر باشد، می‌توانید از آب‌لیمو یا آب‌غوره استفاده کنید.

می‌توانید به‌جای پودر لیمو، از لیموعمانی استفاده کنید.

در این خورشت می‌توان از زرشک هم استفاده کرد. دقت داشته باشید که زرشک را در آخر به غذا بیفزایید. چون زرشک پس از چند دقیقه له می‌شود و ظاهر غذا را خراب می‌کند.

ویدئوی تهیه خورشت تره کردی:

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. محمد حسن بیگدلی

    ۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۶:۳۹ ب.ظ

    سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۸ مهر، ۱۳۹۸ در ۳:۳۴ ب.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. مهدی مختاری

    ۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۶:۳۹ ب.ظ

    عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۸ مهر، ۱۳۹۸ در ۳:۳۴ ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  3. سیامک مودت

    ۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۳ ق.ظ

    بسیار خوشمزه س

    پاسخ

  4. بزرگی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۵۵ ب.ظ

    باید تستش کرد

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱ مهر، ۱۳۹۸ در ۸:۳۵ ق.ظ

      حتما امتحان کنید

      پاسخ

  5. ملکی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۳ ب.ظ

    عالی یه طمع جدید

    پاسخ

  6. سعدی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۱۵ ق.ظ

    درسته اما باید یادآوری کنم، نمکشو باید کم باشه.

    پاسخ

  7. سعدی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق.ظ

    کاملا درسته،

    پاسخ

  8. فتحی

    ۲۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۰۰ ق.ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.