خانه آشپزی ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص

غذاهای ایرانی

ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص

۳
1
ته چین مرغ و قارچ تجربۀ جدیدی از ته چین است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.
ته چین

ته چین یکی از خوش‌مزه‌ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. ته چین مرغ و قارچ یکی از انواع این غذای لذیذ است که مواد ساده و مفیدی دارد. این نوع ته چین را می‌توان در فر، قابلمه و حتی پلوپز آماده کرد.

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • ماست: یک لیوان
  • زردۀ تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • مرغ: ۲ تکه
  • زرشک: یک‌سوم پیمانه
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • گلاب به میزان لازم

طرز تهیه:

ته چین

مرغ را با کمی آب، پیاز، نمک و زردچوبه می‌پزیم. زرشک را با آب سرد شسته و در کمی روغن با زعفران و شکر تفت می‌دهیم. در اواخر تفت دادن، کمی گلاب اضافه می‌کنیم. گلاب عطر خوبی به زرشک می‌دهد.

قارچ را  شسته و ورقه‌ای خرد می‌کنیم. آن را در تابه با حرارت زیاد تفت می‌دهیم. به قارچ کمی آب‌لیمو می‌زنیم تا سیاه نشود.

وقتی مرغ پخت و کم آب شد، از ظرف درآورده و ریش‌ریش می‌کنیم. سپس آن را به قارچ و زرشک می‌افزاییم.

برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، در آب در حال جوش ریخته و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش می‌کنیم.

زرده‌های تخم‌مرغ را خوب زده و با دارچین، نمک و فلفل، ماست، روغن مایع و زعفران مخلوط کرده سپس برنج را اضافه می‌کنیم.

کف قابلمه را چرب می‎کنیم. نیمی از مواد را در قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا منسجم شود. سپس مرغ را روی مواد ریخته و کمی از آب مرغ هم روی آن‌ها می‌ریزیم. بقیۀ مواد برنج را هم روی مرغ می‌ریزیم.

روی سطح ته چین کمی روغن ریخته و حدود یک ساعت قابلمۀ ته چین را روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

پس از یک ساعت ته چین مرغ و قارچ آماده است. می‌توانید آن را با هر موادی که دوست دارید، تزیین کنید.

  • طرز تهیه رشته پلو

    طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

    در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…
  • طرز تهیه کوکوی شیرین

    طرز تهیه کوکوی شیرین

    در آشپزی ایرانی بعد از برنج، کوکو است که به عنوان یک غذای سبک، نانی و خوشمزه حرف اول را می…
  • طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    غذاهای بین‌المللی بسیاری وجود دارند که مزه آن‌ها با ذائقه و سفره ایرانی جور در می‌آید. یکی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۳ دیدگاه

  1. نعمت زاده

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۱۵ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  2. نامجو

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۱۰ ق٫ظ

    عالی و خوش مزست

    پاسخ

  3. ملکی

    ۲۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۲۸ ب٫ظ

    میپسندم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…