خانه آشپزی ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص

غذاهای ایرانی

ته چین مرغ و قارچ ، تجربه جدید و خاص

۳
1
ته چین مرغ و قارچ تجربۀ جدیدی از ته چین است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.
ته چین

ته چین یکی از خوش‌مزه‌ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. ته چین مرغ و قارچ یکی از انواع این غذای لذیذ است که مواد ساده و مفیدی دارد. این نوع ته چین را می‌توان در فر، قابلمه و حتی پلوپز آماده کرد.

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • ماست: یک لیوان
  • زردۀ تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • مرغ: ۲ تکه
  • زرشک: یک‌سوم پیمانه
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • گلاب به میزان لازم

طرز تهیه:

ته چین

مرغ را با کمی آب، پیاز، نمک و زردچوبه می‌پزیم. زرشک را با آب سرد شسته و در کمی روغن با زعفران و شکر تفت می‌دهیم. در اواخر تفت دادن، کمی گلاب اضافه می‌کنیم. گلاب عطر خوبی به زرشک می‌دهد.

قارچ را  شسته و ورقه‌ای خرد می‌کنیم. آن را در تابه با حرارت زیاد تفت می‌دهیم. به قارچ کمی آب‌لیمو می‌زنیم تا سیاه نشود.

وقتی مرغ پخت و کم آب شد، از ظرف درآورده و ریش‌ریش می‌کنیم. سپس آن را به قارچ و زرشک می‌افزاییم.

برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، در آب در حال جوش ریخته و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش می‌کنیم.

زرده‌های تخم‌مرغ را خوب زده و با دارچین، نمک و فلفل، ماست، روغن مایع و زعفران مخلوط کرده سپس برنج را اضافه می‌کنیم.

کف قابلمه را چرب می‎کنیم. نیمی از مواد را در قابلمه ریخته و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا منسجم شود. سپس مرغ را روی مواد ریخته و کمی از آب مرغ هم روی آن‌ها می‌ریزیم. بقیۀ مواد برنج را هم روی مرغ می‌ریزیم.

روی سطح ته چین کمی روغن ریخته و حدود یک ساعت قابلمۀ ته چین را روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

پس از یک ساعت ته چین مرغ و قارچ آماده است. می‌توانید آن را با هر موادی که دوست دارید، تزیین کنید.

  • مرنگ

    مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

    مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…
  • مرغ بریان

    مرغ بریان بدون فر

    مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم …
  • اردور

    اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

    اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. …
بیشتر ببینید در آشپزی

۳ دیدگاه

  1. نعمت زاده

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۱۵ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  2. نامجو

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۱۰ ق٫ظ

    عالی و خوش مزست

    پاسخ

  3. ملکی

    ۲۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۲۸ ب٫ظ

    میپسندم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…