خانه آشپزی خوراک بال‌ مرغ سوخاری با سس بوفالو

فست فود

خوراک بال‌ مرغ سوخاری با سس بوفالو

۴
2
خوراک بال‌ مرغ سوخاری با سس بوفالو، اسنک محبوب مهمانی‌ها و مراسم مختلف است.
مرغ سوخاری

فرقی نمی‌کند اهل کجا باشید. بال مرغ چه به‌صورت کبابی با چاشنی‌های مختلف و چه به‌صورت سرخ شده، گریل و سوخاری از خوراکی‌های محبوب در مراسم تولد، مهمانی و دورهمی‌ها است. بال مرغ سوخاری با سس بوفالو، یکی از شیوه‌های پخت بال مرغ است که بسیار لذیذ و خوش‌طعم است. معمولاً در کنار بال مرغ سوخاری از کتف مرغ هم استفاده می‌شود. درواقع بهترین قسمت‌های مرغ برای سوخاری کردن، بال و کتف است.

مواد لازم:

  • بال و کتف مرغ: یک کیلوگرم
  • آرد ذرت: یک لیوان
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب: یک لیوان
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ سوخاری

در یک کاسه نصف لیوان آرد ذرت، یک قاشق غذاخوری آرد سفید و تمام چاشنی‌ ها را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به این ترکیب افزوده و به‌آرامی هم بزنید تا مایۀ خمیری یکدست و صاف شود.

قبل از اینکه بال‌ها را در مایۀ خمیری بغلتانید و سرخ کنید، نصف لیوان آرد ذرت باقی‌مانده را در یک بشقاب ریخته، بال‌ها را در آن بغلتانید و در یک ظرف دیگر کنار بگذارید.

روغن را در یک قابلمه خوب داغ کنید. مقدار روغن به‌قدری باشد که بال‌ها در روغن غوطه‌ور شوند. در حین داغ شدن روغن، بال‌های مرغ را یکی‌یکی در مایۀ خمیری بزنید و تمام قسمت‌های آن را به مایه آغشته کنید.

سپس آن‌ها را در روغن داغ بیندازید و پس از اینکه تمام قسمت‌های آن طلایی و برشته شد، از روغن درآورید.

پس از گرفتن روغن اضافی بال‌ها، آن‌ها را در سس بوفالو بغلتانید و در ظرف مناسب سرو کنید.

مواد لازم سس بوفالو:

  • کره: ۵۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • سس چیلی: نصف لیوان
  • پودر فلفل قرمز تند: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری
  • سرکۀ سفید: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سس بوفالو:

مرغ سوخاری

کره را به روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) آب کرده و با سیر رنده شده مخلوط کنید. سپس سس چیلی، پودر فلفل قرمز، پودر پیاز، نمک، سرکۀ سفید و شکر را به مواد افزوده و خوب هم بزنید. سس بوفالو آماده است.

  • املت پنیری

    املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

    املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانوا…
  • پلو مکزیکی

    پلو مکزیکی ، غذای تند و رنگی

    پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند است و ب…
  • آش عباسعلی

    آش عباسعلی کرمانشاهی

    آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود 200 سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته…
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. بزرگی

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۴۶ ب٫ظ

    عالی و خوشمزه

    پاسخ

  2. نعمت زاده

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۱۱ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  3. شمس

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۵ ب٫ظ

    جقدر خوشمزه میشود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۲:۰۶ ب٫ظ

      خیلی خوبه

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانوا…