خانه آشپزی برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار

فست فود

برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار

۷
1
برگر از غذاهای فست فودی است که انواع گوناگونی دارد و بسیار محبوب و پرطرفدار است.
برگر

برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار یکی از برگرهای بسیار خوش‌مزه و بی‌نظیر است که حتماً باید آن را امتحان کنید. پیازهای درشت حلقه‌ای سرخ‌شده در کنار پنیر چدار، طعم و عطری خاص به این برگر می‌دهند.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز: یک عدد بزرگ برای حلقه کردن 
  • پیاز: یک عدد کوچک برای رنده شدن
  • پنیر چدار به میزان لازم
  • نان همبرگر به تعداد لازم
  • خیارشور در صورت تمایل
  • خردل به میزان لازم

طرز تهیه:

برگر

پیاز کوچک را رندۀ ریز کنید و آب آن را کامل بگیرید.

گوشت را به پیاز افزوده، نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.

در یک تابۀ بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.

گوشت را به قسمت‌های مساوی تقسیم کرده و به‌شکل گرد در تابه بیندازید. روی گوشت‌ها را به‌آرامی با کفگیر فشار دهید تا آب آن روی حرارت زیاد بیرون بیاید. در صورت امکان می‌توانید برگر را در دستگاه گریل طبخ کنید.

پیاز بزرگ را حلقه‌حلقه کرده و روی برگرهای در حال پخت پخش کنید. پیازها روی حرارت زیاد به‌ سرعت تغییر رنگ و حالت می‌دهند و گوشت برگر هم در آبی که از پیازها بیرون می‌آید، مغزپخت می‌شود.

پس از اینکه پیازها کمی تغییر رنگ دادند و هر دو روی برگر سرخ شد، برگرها را روی پیازها بگذارید. حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا پیازها رنگ بگیرند.

پیاز طلایی و برگر سرخ شده، نشانۀ آماده شدن غذا است. سپس ورقۀ پنیر چدار را روی برگر بگذارید تا آب شود.

روی نان همبرگر کمی سس خردل بریزید و در صورت تمایل چند برش خیارشور روی نان بگذارید.

در پایان با یک کفگیر، پیاز، گوشت و پنیر را بلند کنید و لای نان بگذارید. برگر باید کاملاً داغ باشد تا با گرما و بخار آن، نان همبرگر هم گرم شود.

  • سوپ دال عدس

    سوپ دال عدس قرمز

    سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…
  • کوفته انار

    کوفته انار ، ویژه شب یلدا

    کوفته انار یک کوفته بسیار خوشمزه است که طعم ملسی دارد. طرز تهیه کوفته ها تقریباً شبیه هم ا…
  • خورشت سیب

    خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

    خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…
بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. نعمت زاده

    ۲۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱:۳۴ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۹ ق٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. آدینه

    ۲۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱:۲۴ ب٫ظ

    خوشمزه بود

    پاسخ

  3. غفاری

    ۲۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۴ ب٫ظ

    بسیار لذیذ

    پاسخ

  4. پرهام

    ۲۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۷ ق٫ظ

    خیلی خوشمزه است

    پاسخ

  5. فرهاد کرمی

    ۲۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۸ ب٫ظ

  6. صلابت

    ۲۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۷:۵۳ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

سوپ دال عدس قرمز

سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…