خانه آشپزی پاناکوتا شکلاتی ؛ نمی توان آن را رد کرد

انواع دسر

پاناکوتا شکلاتی ؛ نمی توان آن را رد کرد

۱
2
پاناکوتا شکلاتی یک دسر خوش‌مزۀ ایتالیایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی، به‌عنوان میان‌وعده هم مصرف می‌شود.
پاناکوتا

پاناکوتا شکلاتی یکی از دسرهای بین‌المللی بسیار خو‌ش‌مزه است که طرفداران خاص خود را دارد. پاناکوتا به شیوه‌های گوناگون و با طعم‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. پاناکوتا شکلاتی یکی از محبوب‌ترین انواع پاناکوتا است.

مواد لازم:

  • شیر: ۲ لیوان
  • خامه: یک‌چهارم لیوان
  • شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
  • وانیل به میزان لازم
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 

پاناکوتا

نیمی از شیر را در کاسه‌ای ریخته و پودر ژلاتین را به آن می‌افزاییم.

کاسه را روی بخار کتری می‌گذاریم و با قاشق هم می‌زنیم تا ژلاتین کاملاً در شیر حل شود. سپس آن را کنار می‌گذاریم.

خامه را در قابلمه‌ای ریخته و بقیۀ شیر را کم‌کم به آن می‌افزاییم. آن‌ها را با همزن خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

شکر را به مواد اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملاً در مواد حل شود.

نیازی به جوش آمدن مواد نیست. وقتی شکر حل شد و مواد کمی داغ شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

شکلات تخته ای را ریز رنده می‌کنیم. آن را با کمی وانیل، پودر کاکائو و مخلوط شیرو ژلاتین نیز به مواد اضافه می‌کنیم.

همۀ مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست و منسجم شوند.

اگر دوست دارید پاناکوتا شکلاتی رنگ تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید شکلات تخته‌ای و کاکائوی بیشتری به مواد اضافه کنید که در این صورت طعم آن تلخ‌تر هم می‌شود.

در صورت تلخ شدن، به‌هیچ‌وجه شکر اضافه نکنید. چون نه تنها تلخی را از بین نمی‌برد، بلکه طعم دسر را هم خراب می‌کند.

مواد پاناکوتا را در قالب موردنظر می‌ریزیم و حداقل ۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا پاناکوتا حالت بگیرد و سفت شود.

سپس پاناکوتای آماده شده را از قالب بیرون آورده و با خامه یا انواع میوه یا شکلات رنگی ریز تزیین می‌کنیم.

  • نودل قالبی ، غذای ابتکاری

    نودل ۲ بسته کدو سبز ۲ عدد هویج ۱ عدد تخم مرغ ۴ عدد پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه اگر دنبا…
  • ترشی پیاز

    ترشی پیاز خانگی با طعم ایده آل

    ترشی پیاز یکی از چاشنی‌های پر طرفدار است که هم با پیاز قرمز و هم با پیاز سفید درست می‌شود.…
  • املت پنیری

    املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

    املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانوا…
بیشتر ببینید در آشپزی

یک نظر

  1. صلابت

    ۲۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۷:۵۵ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

نودل قالبی ، غذای ابتکاری

نودل ۲ بسته کدو سبز ۲ عدد هویج ۱ عدد تخم مرغ ۴ عدد پنیر موزارلا رنده شده ۱ پیمانه اگر دنبا…