خانه آشپزی ترفندهایی برای رفع اشتباهات آشپزی

ترفندهای آشپزی

ترفندهایی برای رفع اشتباهات آشپزی

۶
5
آشپزی یک هنر و یک فن است و حتی باتجربه‌ترین آشپزها هم ممکن است اشتباه کنند.
اشتباهات آشپزی

گاهی در آشپزی اشتباهاتی پیش می‌آید، از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن یا بدمزه شدن غذا. قبل از اینکه غذای نامطلوب را دور بریزید، این ترفندها را به کار ببرید. شاید طعم غذا بهتر شود.

ترشی بیش از حد 

اگر به اشتباه غذا را خیلی ترش کردید، با افزودن کمی جوش شیرین یا شکر از میزان اسیدی یا ترشی آن کم کنید.

شیرینی زیاد

برای برطرف کردن غذایی که بسیار شیرین شده است، به آن کمی لیموترش یا سرکه بزنید. چربی‌هایی مانند روغن‌زیتون یا کره هم می‌توانند طعم شیرین غذا را برطرف کنند.

سبزیجات بیش از حد پخته

آشپزی

سبزیجاتی را که بیش از حد پخته شده‌اند، می‌توانید به شکل پوره درآورده و به آنها کمی نمک، روغن‌زیتون یا کره بزنید. همچنین سبزیجات پوره شده را می‌توان با کمی عصارۀ مرغ و کمی خامه، به‌صورت سوپ درآورد.

شوری بیش از حد

اگر غذا خیلی شور شده، آب بیشتر در غذا بریزید یا کمی شکر یا سرکه به آن بیفزایید. گاهی اوقات هم می‌توانید از سیب‌زمینی پوست کنده یا سس برای برطرف کردن شوری غذا استفاده کنید.

پاستای نرم شده

پاستا یا ماکارونی بیش از پخته و نرم شده را با روغن‌زیتون تفت دهید تا کمی سفت شود و خود را بگیرد. سپس برای طعم بهتر، به آن پنیر پارمزان اضافه کنید.

مواد غذایی گلوله شده

گاهی اوقات در آشپزی هنگام آماده سازی خمیر، مواد آن به صورت گلوله در می‌آید. برای برطرف کردن آن، می‌توانید گلولۀ خمیر را با الک صاف کنید.

نان خشک

یک لایه کره یا روغن‌زیتون روی نان خشک بزنید و آن را در فر بگذارید تا ترد شود. نان خشک را می‌توانید با سوپ مصرف کنید یا به شکل سوخاری درآورید.

مرغ بیش از حد پخته

آشپزی

وقتی مرغ بیش از حد می‌پزد، می‌توانید آن را به ورقه‌های نازک برش زده و با روغن‌زیتون، ریحان، آویشن، ترخون و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. به مرغ، سس و سبزیجات سالاد زده و آن را به‌صورت سالاد مرغ مصرف کنید.

میوه‌های بسیار رسیده

این میوه‌ها را می‌توانید با وانیل یا آب‌لیمو قابل خوردن کنید. یا می‌توانید کمی شکر و دارچین به آن‌ها زده و پس از اینکه خوب مخلوط کردید، مصرف کنید.

بازگرداندن طراوت به برگ‌های کاهو

برگ‌های کهنۀ کاهو را می‌توانید با گذاشتن در آب اسیدی شده به مدت 20 دقیقه، دوباره باطراوت کنید. برای درست کردن آب اسیدی، کمی سرکه یا لیموترش به آب خنک بیفزایید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. روزبهاني

    ۲۱ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۴۰ ب.ظ

    روش خوبی بود

    پاسخ

  2. میلاد سلمان زاده

    ۲۱ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۰۰ ب.ظ

    چه جالب

    پاسخ

  3. ابراهیم بنی شیخ الاسلامی (سعدی)

    ۲۰ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۱ ب.ظ

    عالیه و متشکرم.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۲ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. سعدی

    ۲۰ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۰ ب.ظ

    بله کاملا درسته.

    پاسخ

  5. سعدی

    ۲۰ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۹ ب.ظ

    خیلی خوب و مفید بود.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.