خانه آشپزی سالاد بلغور و سبزیجات ، هم غذا هم پیش غذا

انواع سالاد

سالاد بلغور و سبزیجات ، هم غذا هم پیش غذا

۴
0
سالاد بلغور با سبزیجات تازه، گیاهان معطر و نخود درست می‌شود. این سالاد یک غذای کامل است، چون تلفیقی از کربوهیدرات، پروتئین، سبزیجات و فیبر است.
سالاد

سالاد بلغور و سبزیجات و نخود، هم می‌تواند یک غذا و هم یک بغل بشقابی برای سایر غذا‌ها و انواع ساندویچ به‌خصوص ساندویچ فلافل باشد.

بلغور یا گندم خردشده از لحاظ تغذیه‌ای بسیار غنی و حاوی ویتامین، پروتئین و کربوهیدرات است. مصرف این سالاد خاورمیانه‌ای برای افرادی که به دنبال یک وعده ناهار سالم و بدون چربی‌های اضافی هستند، پیشنهاد خوبی است.

مواد لازم: 

  • بلغور: یک پیمانه
  • پیاز قرمز: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
  • خیار: یک عدد
  • شوید خردشده: نصف پیمانه
  • جعفری خردشده: یک‌سوم پیمانه
  • نخود پخته: یک و نیم پیمانه
  • آب‌لیموی تازه: یک‌چهارم پیمانه
  • روغن‌زیتون: یک‌چهارم پیمانه
  • سیر: یک حبه
  • زیره: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سالاد

بلغور را کمی در تابه بدون روغن و روی حرارت متوسط تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آن را در کاسه‌ای بزرگ با کمی نمک و یک‌چهارم پیمانه آب جوش بریزید.

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا نیمی از آب جذب بلغور شود.

در این حین سبزیجات را آماده کنید. سبزی‌های معطر را ساطوری و فلفل‌دلمه‌ای قرمز، پیاز و خیار را نگینی کنید. قسمت وسط خیار که دانه دارد، نباید استفاده شود. چون نرم است و آب می‌اندازد.

پیاز نگینی شده را در آب سرد خیس کنید تا طعم خامی آن از بین برود. پس از اینکه پیاز‌ چند دقیقه خیس خورد، آب آن را خالی کنید.

بلغور پخته را با چنگال هم بزنید تا از هم باز شود.

سپس نخود پخته، سبزیجات معطر، فلفل و پیاز و ادویه‌ها را داخل ظرف سالاد بریزید و بلغور را به آن افزوده و هم بزنید.

لیمو را برش زده، آب آن را بگیرید و با روغن‌زیتون روی سالاد بریزید.

سالاد آماده شده را مزه کنید و در صورت نیاز، نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. این سالاد را می‌توان همراه با حمص و یا ساندویچ فلافل مصرف کرد.

بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. آراد

    ۲۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۰۸ ق.ظ

    عالی

    پاسخ

  2. میلاد سلمان زاده

    ۲۱ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۱۳ ب.ظ

    جالب و مفید

    پاسخ

  3. فتحی

    ۲۰ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۰۲ ق.ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

  4. متین

    ۱۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۴۵ ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.