خانه آشپزی شیرینی دوقلو ؛ عصرانه ای دلچسب

انواع شیرینی

شیرینی دوقلو ؛ عصرانه ای دلچسب

۴
1
شیرینی دوقلو، مناسب‌ترین شیرینی خشک برای عصرانه است که با مارمالاد درست می‌شود.
شیرینی

شیرینی‌های خانگی گزینۀ خوبی برای عصرانه در کنار چای یا قهوه هستند. درست است که تهیۀ شیرینی در منزل کمی وقت‌گیر است و حوصله می‌خواهد، ولی به زحمتش می‌ارزد. شیرینی دوقلو یکی از شیرینی‌های خوش‌طعمی است که می‌توان آن را به‌سادگی در منزل تهیه کرد.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: یک‌دوم پیمانه
  • آرد سفید: یک و سه‌چهارم پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • سرکۀ سفید: یک قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین: یک‌دوم قاشق مرباخوری
  • مارمالاد به میزان لازم

طرز تهیه:

شیرینی

 

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

آرد را الک کرده و در کاسه‌ای بریزید. کرۀ سرد را خرد کنید و به آرد بیفزایید.

سپس با کمک انگشتان دست مواد را مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند. می‌توانید از میکسر استفاده کنید، اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتری به شیرینی می‌دهد.

تخم‌مرغ و شکر را در کاسه‌ای بریزید و ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. سپس کم‌کم به مخلوط آرد و کره اضافه کردهو با لیسک به‌آرامی مخلوط کنید.

جوش شیرین و سرکه را مخلوط کرده و به خمیر شیرینی بیفزایید. مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس عسل را افزوده، مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیف شود.

خمیر را با دست به شکل گرد حالت دهید و در کیسه فریزر بگذارید. آن را ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.

پس از استراحت روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را نازک پهن کنید. سپس خمیر را قالب بزنید یا با استفاده از چاقو به هر شکلی که دوست دارید برش دهید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خمیرهای قالب‌زده را با فاصله روی آن بگذارید.

بخش میانی نصف خمیرها را سوراخ کنید یا به شکل دل‌خواه درآورید. این خمیرها مربوط به بخش بالای شیرینی و برای نمایش مارمالاد هستند.

سینی را در فر بگذارید تا شیرینی‌ها طلایی شوند.

پس از پخت آن‌ها را از فر بیرون بیاورید تا سرد شوند. دو شیرینی را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنید.

سپس روی توری بگذارید و سس شکلات را نوارنوار برای تزیین روی شیرینی‌ها بریزید. می‌توانید از پودر پسته یا کنجد هم برای تزیین استفاده کنید.

  • مرنگ

    مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

    مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…
  • مرغ بریان

    مرغ بریان بدون فر

    مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم …
  • اردور

    اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

    اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. …
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. بزرگی

    ۱۷ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۸ ق٫ظ

    خوشمزه باید باشه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۰۸ ق٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  2. فتحی

    ۱۷ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۰۷ ق٫ظ

    خوشمزه و دوست داشتنی

    پاسخ

  3. نامجو

    ۱۷ شهریور، ۱۳۹۸ در ۸:۵۰ ق٫ظ

    خوش مزست

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…