خانه آشپزی آدانا کباب ؛ کباب معروف ترکیه

غذاهای ملل

آدانا کباب ؛ کباب معروف ترکیه

۴
1
آداناکباب یا قیماکباب یکی از کباب‌های مشهور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ این کشور نام‌گذاری شده است.
کباب

آداناکباب در کنار کباب‌ترکی از محبوب‌ترین کباب‌های کشور ترکیه است. آداناکباب هرچند شبیه کباب‌هایی مانند کوبیده و بناب است، ولی مانند دونرکباب سرو می‌شود. این کباب پس از آماده شدن با گوجه‌فرنگی، سبزیجات و خیارشور داخل نان پیتا که یک نان مخصوص ترکی است، سرو می‌شود.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نان پیتا یا نان باگت به تعداد لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

کباب

پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را درشت رنده کرده، آب آن‌ها را بگیرید.

گوشت چرخ‌کرده را در کاسه بریزید. پیاز و فلفل‌دلمه‌ای رنده شده را با مقداری نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید.

مواد را مانند مایۀ کباب‌ کوبیده خوب ورز دهید تا یکدست و منسجم شود.

اگر می‌خواهید آداناکباب را با منقل زغالی درست کنید، باید مایۀ آن را ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم‌تر شود و از سیخ نریزد.

اما اگر می‌خواهید آن را به‌صورت کباب تابه‌ای درست کنید، نیاز نیست مایه را در یخچال بگذارید.

مایه را پس از استراحت دادن در یخچال سیخ و روی منقل کباب کنید.

در مورد منقل زغالی این نکته را در نظر داشته باشید که حتماً زغال‌ها یکدست روشن شده باشند. چون زغال خام تأثیر منفی روی طعم کباب می‌گذارد.

وقتی غذا آماده شد، مقداری روغن‌زیتون داخل نان پیتا بریزید. سپس آن را با مخلفات دل‌خواه مانند خیارشور، گوجه‌فرنگی، کاهو، سیب زمینی سرخ‌کرده و … در نان بگذارید و سرو کنید.

در صورتی که می‌خواهید این غذا را به‌صورت تابه‌ای درست کنید، مایه را پس از ورز دادن به شکل کباب کوبیده حالت دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

اگر مایل نیستید این کباب خوش‌مزه را به‌صورت ساندویچی سرو کنید، می‌توانید به‌جای خیارشور و کاهو، از گوجه‌فرنگی و فلفل‌سبز کباب شده استفاده کنید و آن را مانند کباب کوبیده با برنج یا نان سرو کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. بزرگی

    ۱۷ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۲ ق.ظ

    عاشقشم

    پاسخ

  2. آژن

    ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۷:۲۶ ب.ظ

    باشه درست میکنیم میخوریم

    پاسخ

  3. یوسفی

    ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۵۸ ب.ظ

    فوق العاده

    پاسخ

  4. فرهاد کرمی

    ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۲:۱۰ ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.