خانه آشپزی املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

انواع صبحانه

املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

۶
2
املت پنیری غذای ساده و لذیذی است که بیشتر در وعده صبحانه مصرف می‌شود.
املت پنیری

املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت و گزینۀ خوبی برای صبحانه روز تعطیل در کنار خانواده است. البته این املت چون مغذی و مقوی است، برای یک میان‌ وعده کامل یا خوراکی دانش‌ آموزان در مدرسه پیشنهاد می‌شود.

مواد لازم تهیه املت پنیری :

  • بیکن: ۸ تکه
  • تخم‌ مرغ: ۸ عدد
  • پیازچه: ۳ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گوجه‌ فرنگی: ۲ عدد
  • پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
  • نان ساندویچی گرد یا نان تست به میزان لازم
  • سس تند برای سرو در صورت تمایل

طرز تهیه املت پنیری :

املت

بیکن را خرد کنید. سپس با مقداری روغن تفت دهید. بیکن‌ باید برشته و قهوه‌ای رنگ شود. ۱۵ دقیقه برای سرخ کردن بیکن‌ها کافی است.

تخم‌ مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید.

پیازچه‌های خرد شده را با کمی نمک و فلفل با تخم‌ مرغ‌ها مخلوط کنید.

اگر طعم فلفل‌ دلمه‌ای را دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل‌ دلمه‌ای ریز شده هم به این املت اضافه کنید. جعفری ساطوری شده تازه هم یک انتخاب خوب برای تزیین است.

کف سینی فر یا هر ظرف دیگری که می‌خواهید املت را در آن درست بپزید، با روغن یا کره چرب کنید.

تکه‌های بیکن سرخ شده را در سینی فر بریزید و سپس ترکیب تخم‌ مرغ را روی آن‌ها بریزید. روی تخم‌ مرغ را با پنیر چدار و گوجه‌ فرنگی خرد شده پر کنید.

اگر گوجه‌فرنگی‌ها را بلانچ و سپس خرد کنید، غذا لذیذتر می‌شود. برای درست کردن املت پنیری گوجه‌ فرنگی‌ها را رنده نکنید.

 

املت پنیری بیکن

سینی را در فر گذاشته و ۲۵ دقیقه برای پخت زمان بگذارید.

وقتی املت آماده و کمی خنک شد، آن را برش بزنید.

این املت را با نان باگت گرد کوچک یا نان تست و سس تند سرو کنید.

در صورت تمایل قارچ یا انواع ژامبون را می‌توانید به این املت اضافه کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • بال و کتف سوخاری

    پخت بال و کتف سوخاری

    با بال و کتف مرغ می‌توان غذاهای متنوع و ایده‌آلی تهیه کرد که یکی از روش‌های مرسوم، پخت آن …
  • طرز تهیه کباب لقمه‌ای

    طرز تهیه کباب لقمه‌ای

    نحوه درست کردن کباب لقمه ای نرم و خوش‌طعم در منزل به روش حرفه‌ای و دقیقا شبیه آن‌چه که در …
  • طرز تهیه اکبر جوجه

    اکبر جوجه و فوت و فن پخت آن

    روش پخت اکبر جوجه چندان پیچیده و سخت نیست حتی می‌توان گفت که جزو غذا‌های نسبتا ساده است، ا…
بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. سعدی

    ۵ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱:۱۹ ب٫ظ

  2. یوسفی

    ۵ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۹ ب٫ظ

  3. فتحی

    ۵ بهمن، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۸ ق٫ظ

    بسیار لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

  4. آژن

    ۱۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۰۲ ب٫ظ

    به امتحانش میارزه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق٫ظ

      عالیییییه

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

پخت بال و کتف سوخاری

با بال و کتف مرغ می‌توان غذاهای متنوع و ایده‌آلی تهیه کرد که یکی از روش‌های مرسوم، پخت آن …