خانه آشپزی ته چین گوجه فرنگی را امتحان کرده اید ؟

غذاهای ایرانی

ته چین گوجه فرنگی را امتحان کرده اید ؟

۱۱
4
ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود.
ته چین

ته چین گوجه‌فرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوش‌مزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه می‌شوند و لذیذ و خوش‌طعم هستند.

مواد لازم:

  • برنج: ۵ پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
  • عصارۀ مرغ: یک عدد
  • ادویه‌ کاری: یک قاشق چای‌خوری
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردۀ تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۸ عدد

طرز تهیه:

ته چین

سینۀ مرغ را بپزید و پس از پختن خرد کنید و کنار بگذارید.

برنج را چند ساعت با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را در آن بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

نیمی از کره را در تابه‌ بریزید و روی حرارت ملایم‌ بگذارید. سپس سینۀ مرغ، عصارۀ مرغ و ادویه‌ کاری را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ مرغ طلائی‌ شود.

قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و به مواد بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌های تخم‌‌مرغ‌ را در کاسه‌ بریزید و با همزن هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.

برنج آبکش شده را به این مخلوط افزوده و هم بزنید.

کف ظرف نسوز را با کره چرب کرده، یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

کمی از مخلوط مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوره یا رنده کرده و روی مواد بریزید. به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. حتماً آخرین لایه‌، گوجه‌فرنگی باشد.

بقیۀ کره را خرد کرده و روی ته‌ چین بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جای آن را سوراخ کنید تا بخار ته‌ چین خارج شود.

ته‌ چین را حدود یک ساعت و نیم در فر از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.

  • طرز تهیه دمنوش به

    طرز تهیه دمنوش به

    دمنوش به علاوه بر عطر و طعم خوبی که دارد، برای سلامتی بدن مفید است و می‌تواند جایگزین خوبی…
  • کمپوت سیب

    کمپوت سیب، مفید برای سرماخوردگی

    کمپوت سیب دسر پرطرفداری است که برای تقویت بیماران و درمان آن‌ها بسیار مفید است. این کمپوت …
  • املت ژاپنی

    املت ژاپنی، صبحانه چشم بادامی ها

    املت ژاپنی یا سوشی تخم‌مرغ، نوعی صبحانه ژاپنی است با یک چاشنی به نام داشی درست می‌شود. اگر…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. آراد

    ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۳۲ ب٫ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۴۱ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. دانش

    ۱۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۶ ب٫ظ

    درود بر شما
    که بهترین مطالب را برای هر چه بالا بردن اطلاعات ما
    زحمات بسیاری متحمل میشوید

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق٫ظ

      خواهش میکنم، ممنون از همراهی شما

      پاسخ

  3. دانش

    ۱۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۹ ب٫ظ

    سلام .بسیار عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  4. اهورا

    ۱۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۰۳ ب٫ظ

    باید خیلی خوب باشه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق٫ظ

      خیلی خوبه

      پاسخ

  5. اهورا

    ۱۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۰۳ ب٫ظ

    باید خیلی خوب باشه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق٫ظ

      خیلی خوبه

      پاسخ

  6. ماکان

    ۱۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۹ ب٫ظ

    عالی و خوشمزه.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه دمنوش به

دمنوش به علاوه بر عطر و طعم خوبی که دارد، برای سلامتی بدن مفید است و می‌تواند جایگزین خوبی…