خانه آشپزی برگر یونانی بوقلمون

فست فود

برگر یونانی بوقلمون

۷
2
برگر انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع گوشت آن طبقه بندی می‌شود.  
برگر

برگر بوقلمون با آویشن یک غذای یونانی‌ است. این غذا به دلیل استفاده از گوشت بوقلمون، از غذا‌های رژیمی است. این غذا جزء غذاهای فست‌فودی است.

مواد لازم:

  • گوشت بوقلمون: 600 گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
  • آویشن: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پنیر فتا: نصف فنجان
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • ارگانو یا پونۀ کوهی خشک: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز تند در صورت تمایل
  • نان همبرگر به تعداد لازم

طرز تهیه:

برگر

گوشت بوقلمون را چرخ کنید. دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را جدا کرده و آن را کباب کنید. پنیر فتا را هم خرد کنید.

سپس در یک کاسۀ بزرگ، گوشت بوقلمون چرخ‌کرده را با فلفل کباب شده، پنیر فتا، سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.

به‌جای 2 حبه سیر می‌توانید از نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر استفاده کنید.

برای طعم دار کردن برگر، مقداری فلفل‌سیاه به این مواد بیفزایید.

مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید.

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و پس از گرم شدن، برگرها را با حرارت متوسط سرخ کنید.

اگر دوست دارید این غذا کاملاً رژیمی باشد، می‌توانید برگرها را در فر یا تابۀ مخصوص گریل کنید.

هر طرف برگر‌ها را ۵ دقیقه بپزید تا خوب سرخ شوند و کامل بپزند. وسط آن‌ها نباید صورتی باشد.

پس از اینکه برگرها کامل سرخ شدند، آن‌ها را در نان همبرگر گذاشته و با گوجه، خیار شور، پیاز حلقه شده و کاهو تزیین و سرو کنید.

نکات:

برگر

به‌جای پودر پیاز می‌توانید از پیاز رنده شده استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که حتماً آب پیاز را پس از رنده کردن بگیرید، چون بافت برگر شل می‌کند.

اگر دوست ندارید طعم آویشن قالب شود، مقدار آن را کمتر کنید.

بهتر است برای طعم‌دار کردن گوشت بوقلمون از آب لیموترش استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از پنیر گودا هم در این برگر استفاده کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. ملکی

    ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۰ ق.ظ

    عالییی

    پاسخ

  2. نامجو

    ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۱۸ ق.ظ

    خوشمزست

    پاسخ

  3. روزبهانی

    ۱۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱:۰۶ ب.ظ

    متشکر

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. آدینه

    ۱۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۵ ق.ظ

    عالی و خوشمزه

    پاسخ

  5. فرهاد کرمی

    ۱۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۸:۳۲ ق.ظ

  6. هوشمند

    ۱۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۵۱ ب.ظ

    عاااااالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.