خانه آشپزی پاپ کورن ؛ یک میان وعده دوست داشتنی

میان وعده

پاپ کورن ؛ یک میان وعده دوست داشتنی

۱۰
1
پاپ کورن یا ذرت بو داده یک میان‌وعدۀ خوب و سالم، به‌ویژه برای کودکان است.
پاپ کورن
حتماً می‌گویید درست کردن پاپ کورن که کاری ندارد، ولی خوب شاید بعضی هم باشند که با درست کردن آن مشکل دارند. یک پاپ کورن یا ذرت بو دادۀ خوب آن است که تعداد کمتری از ذرت‌های باز نشده ته ظرف بماند، نسوزد و بوی خوبی هم بدهد. فقط کمی نمک و کره لازم است تا بنشینید و از خوردن پاپ کورن به‌خصوص هنگام تماشای تلویزیون لذت ببرید.

مواد لازم:

برای هر یک‌سوم پیمانه دانۀ ذرت به ۳ قاشق غذاخوری روغن طبیعی، ۳ قاشق غذاخوری کره وکمی نمک نیاز دارید.

طرز تهیه:

پاپ کورن

یک قابلمۀ ضخیم انتخاب کنید. کف آن روغن بریزید.
ابتدا ۳ تا ۴ عدد دانۀ ذرت در قابلمه بیندازید. در آن را ببندید و روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید.
به‌محض اینکه دانه‌ها باز شدند، بقیۀ دانه‌های ذرت را در قابلمه ریخته، در آن را ببندید و سریع از روی حرارت بردارید.
با صدای بلند ۳۰ ثانیه بشمارید. دوباره قابلمه را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید. وقتی دانه‌های ذرت شروع به شکفته شدن کردند، قابلمه را با در نیمه‌باز تکان دهید تا وقتی که صدای درون قابلمه کم‌تر شود.
حالا درون قابلمه را ببینید! به خاطر 30 ثانیه‌ای که بلند شمردید، تعداد کمتری از دانه‌های ذرت باز نشده باقی ماندند و ظرف هم نسوخته است.
ذرت‌های بو داده را در ظرف گود بزرگی بریزید و گاز را خاموش کنید. البته همچنان قابلمه روی گاز باشد تا داغ بماند.
کره را در قابلمه که هنوز داغ است، بیندازید. کره را دور قابلمه بچرخانید تا ذوب شود.
وقتی کرۀ ذوب شده شروع به قهوه‌ای شدن کرد، آن را روی ذرت‌های بو داده بریزید. با قاشق چوبی هم بزنید تا همۀ ذرت‌ها کره‌ای شوند.
نمک را هم به همین ترتیب به آن اضافه کنید.
پاپ کورن خوش‌مزه و دل‌چسب آماده است. آن را در ظرف بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۰ دیدگاه

  1. میر عبدالباقی

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۶:۳۷ ب.ظ

    خوشمزه

    پاسخ

  2. هاتف

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۶:۳۷ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

  3. هوشمند

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۶:۰۱ ب.ظ

    لذیذ و عالی

    پاسخ

  4. رحیمی

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۰۸ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

  5. پرهام

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۴۸ ب.ظ

    مطلب جالبی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۱ ق.ظ

      مرسی از شما

      پاسخ

  6. ناشناس

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۴۷ ب.ظ

    مطلب جالبی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۱ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  7. یوسفی

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۴۵ ب.ظ

    با حاله

    پاسخ

  8. روزبهاني

    ۱۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۲۷ ب.ظ

    خیلی خوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.