خانه آشپزی ماکارونی فنجانی ؛ ماکارونی غافلگیر کننده

غذاهای مدرن

ماکارونی فنجانی ؛ ماکارونی غافلگیر کننده

۲
2
ماکارونی فنجانی شیوه‌ای جدید برای سرو ماکارونی است که می‌تواند زینت‌بخش میزهای مهمانی باشد.
ماکارونی
ماکارونی با سس‌های گوناگون تهیه و با شکل‌های مختلف سرو می‌شود. ماکارونی فنجانی ظاهر زیبایی دارد و نوعی فینگرفود به حساب می‌آید. این نوع سرو ماکارونی مناسب مهمانی‌ها و جشن‌های تولد است.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • کرۀ آب شده: نصف پیمانه
  • پنیر پارمزان: نصف پیمانه
  • ماکارونی رشته‌ای: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • زیره: نصف قاشق چای‌خوری
  • پنیر معمولی: یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم سس:

  • سس کچاپ: نصف پیمانه
  • پنیر موزارلا: یک پیمانه
  • سیر: ۲ حبه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 

ماکارونی

ماکارونی را ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش می‌ریزیم. وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کرده و زیر آب سرد می‌گیریم. وقتی آب آن کاملاً خارج شد، با کره مخلوط می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه پنیر پارمزان را با تخم‌مرغ مخلوط کرده و به ماکارونی اضافه می‌کنیم.
قالب کوچک کیک یا قالب کیک یزدی را چرب کرده، ماکارونی را در قالب‌ها می‌ریزیم و وسط آن را برای ریختن مواد گود می‌کنیم.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم. وقتی پیاز نرم و طلایی شد، گوشت چرخ‌کرده را به آن افزوده و دوباره تفت می‌دهیم. سپس نمک، فلفل و زیره را به آن می‌افزاییم.
وقتی مخلوط گوشت و پیاز کمی سرد شد، آن را به شکل گلوله‌های کوچکی درمی‌آوریم. در هر فنجان، یک تکه‌ پنیر معمولی و روی آن‌ها توپک‌های گوشتی می‌گذاریم. کمی مواد را فشار می‌دهیم تا خوب داخل ماکارونی بروند.
برای تهیۀ سس، تمام مواد سس به‌جز پنیر موزارلا را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس سس را روی فنجان‌ها ریخته، روی آن ها تکه‌ای پنیر موزارلا می‌گذاریم. قالب‌ها را ۳۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده بودیم، می‌گذاریم. سپس فنجان‌ها را از قالب جدا کرده و داغ سرو می‌کنیم.
  • بستنی سنتی

    بستنی سنتی خانگی

    درست است که این روزها بستنی انواع گوناگونی دارد، اما بستنی سنتی هنوز هم پرطرفدار است. هیچ …
  • کباب تابه ای مرغ

    کباب مرغ تابه‌ای

    کباب تابه ای مرغ غذایی لذیذ، نرم و خوش‌طعم است که با یک بار امتحان کردن آن، غذایی ثابت در …
  • گراتن تره فرنگی

    طرز تهیه گراتن تره‌فرنگی

    تره‌فرنگی تردی و طعم متفاوتی به غذا می‌دهد و در آشپزی غربی کاربرد زیادی دارد. در کشور ما ا…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲ دیدگاه

  1. بیگدلی

    ۱۱ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۰ ب٫ظ

    ظاهرش که خوشمزست

    پاسخ

  2. نامجو

    ۱۱ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۲ ب٫ظ

    خوشگل خوشمزست

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

بستنی سنتی خانگی

درست است که این روزها بستنی انواع گوناگونی دارد، اما بستنی سنتی هنوز هم پرطرفدار است. هیچ …