خانه آشپزی صبحانه متفاوت با املت دنور

انواع صبحانه

صبحانه متفاوت با املت دنور

۷
2
املت دنور یک املت ساده و خوش‌مزه است که برای وعدۀ صبحانه و عصرانه سرو می‌شود. طرز تهیۀ این املت بسیار ساده است و در مدت کوتاهی آماده می‌شود.
املت

درست کردن املت برای زمانی که وقت کافی و حوصلۀ آشپزی ندارید، بهترین ایده است. املت دنور یک املت کاملاً متفاوت است که به دلیل داشتن مقادیر کافی پروتئین، یک وعدۀ غذایی مفید و کامل برای صبحانه، عصرانه و شام است. این املت که به ساده‌ترین شکل تهیه می‌شود، به دلیل تنوع بالای آن‌ در مواد اولیه معروف شده است. املت دنور را گاهی با سیب‌زمینی سرخ شده هم می‌کنند.

مواد لازم:

  • ژامبون گوشت: نصف پیمانه
  • کوکتل انگشتی: نصف پیمانه
  • پنیر پارمسان یا چدار: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای خرد شده: نصف پیمانه
  • کره به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

املت

ژامبون گوشت و کوکتل انگشتی را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

فلفل‌دلمه‌ای را نگینی و پیاز را خلالی خرد کنید. سپس آن‌ها را در مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند.

در کاسه‌ای تخم‌‌مرغ‌ها را با شیر، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا مواد منسجم و یکدست شوند.

در تابه‌ای مقداری کره بریزید و کف آن را چرب کنید. وقتی کره داغ شد، ترکیب تخم‌مرغ و شیر را کف آن بریزید و بگذارید سفت شود.

فلفل‌دلمه‌ای و پیاز تفت داده شده، ژامبون و کوکتل را روی ترکیب تخم‌مرغ‌ و شیر کف تابه بریزید و سطح آن‌ را با پنیر پارمسان یا پنیر چدار بپوشانید. در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا پنیر روی آن آب شود.

املت آماده است. آن را در ظرف سرو بگذارید و با سبزیجات دل‌خواه میل کنید.

املت دنور را می‌توانید در فر هم درست کنید. در این صورت ترکیب شیر و تخم‌مرغ را کف ظرف بچینید. سپس تمام مواد را روی آن بریزید و در آخر روی ظرف را با پنیر پارمسان یا پنیر چدار بپوشانید. وقتی پنیر طلایی رنگ شد، املت آماده است. می‌توانید آن را مانند لازانیا سرو کنید.

  • املت پنیری

    املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

    املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانوا…
  • پلو مکزیکی

    پلو مکزیکی ، غذای تند و رنگی

    پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند است و ب…
  • آش عباسعلی

    آش عباسعلی کرمانشاهی

    آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود 200 سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته…
بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. صلابت

    ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۴۰ ق٫ظ

    میخوام بخورم

    پاسخ

  2. آژن

    ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۳ ق٫ظ

    عالی بود درست کنیم باهم بزنیم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۴۱ ق٫ظ

      حتما امتحان کنید، عالیه

      پاسخ

  3. روزبهاني

    ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۸:۵۴ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

  4. مقدم

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱:۵۴ ب٫ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

  5. هوشمند

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۳ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

  6. نامجو

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۵ ق٫ظ

    عالیه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانوا…