خانه آشپزی سالاد رژیمی قارچ و سبزیجات(+ویدئو)

انواع سالاد

سالاد رژیمی قارچ و سبزیجات(+ویدئو)

۱۰
3
سالادهای رژیمی انواع مختلفی دارند که آن‌ها را می‌توان هم به‌عنوان وعدۀ اصلی و هم پیش‌غذا مصرف کرد.
سالاد

سالاد قارچ و سبزیجات یک سالاد رژیمی و خوش‌مزه است که ارزش غذایی بالایی دارد. مصرف این سالاد به‌عنوان یک میان‌وعدۀ کامل هم پیشنهاد می‌شود. به مواد سالاد قارچ و سبزیجات می‌توانید هر خوراکی دیگر هم که دوست دارید اضافه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • قارچ ورقه شده: ۲ پیمانه
  • فلفل‌دلمه‌ای سبز، قرمز و زرد: از هر کدام یک عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • کدو سبز: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • پیاز: یک عدد
  • روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
  • ریحان تازه: چند برگ برای تزیین
  • لیموترش: یک عدد
  • اسفناج ریز در صورت تمایل

طرز تهیه:

سالاد

فلفل‌های دلمه‌ای، هویج، کدو سبز و پیاز را خلالی خرد می‌کنیم.

کدو و هویج را باید بخارپز کنیم. اگر بخارپز در دسترس نداشتیم، به این شیوه عمل می‌کنیم.

مقداری آب در ظرفی ریخته، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاید. یک آبکش فلزی‌ روی آب در حال جوش میگذاریم. آبکش نباید با آب در حال جوش تماس داشته باشد. هویج و کدوی خلالی شده را روی ظرف دوم می‌گذاریم تا بخارپز شوند. سپس آن‌ها را در ظرفی ریخته و با کمی نمک مخلوط می‌کنیم.

در ظرف دیگری، روغن زیتون ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس قارچ را که ورقه‌ای خرد کرده‌ایم، در آن می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود.

فلفل‌های دلمه‌ای رنگی  و پیاز خلالی شده را با سیر رنده شده به قارچ افزوده، کمی نمک و فلفل و آویشن به مواد می‌زنیم. حدود ده دقیقه آن‌ها را تفت می‌دهیم.

مخلوط تفت داده در روغن را در ظرفی می‌ریزیم. هویج و کدوی بخارپزشده را به مواد می‌افزاییم و آن‌ها را خوب مخلوط می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید کمی اسفناج ریز در سالاد بریزید.

آب لیموترش را گرفته و به سالاد اضافه می‌کنیم. آن را در ظرف مناسبی ریخته و پس از تزیین با برگ‌های ریحان، سرو می‌کنیم.

چون این سالاد رژیمی است، از سس استفاده نمی‌کنیم و با آب‌لیمو به آن طعم می‌دهیم.

البته در صورت تمایل می‌توانید با هر سسی که دوست دارید، این سالاد را سرو کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۰ دیدگاه

  1. آقازاده

    ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱:۲۳ ب٫ظ

    خوشمزس

    پاسخ

  2. یوسفی

    ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۱ ق٫ظ

    لذیذ

    پاسخ

  3. نامجو

    ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۸:۳۱ ق٫ظ

    خوش مزه و عالیه

    پاسخ

  4. هوشمند

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۶ ب٫ظ

    به به بسیار عالیه

    پاسخ

  5. فرخاد کرمی

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۷:۵۴ ب٫ظ

  6. متین

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۲۴ ب٫ظ

  7. سعدی

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۱۱ ب٫ظ

    واقعا عالی و بی نظیر
    خصوصا در وادی کنونی

    پاسخ

  8. مقدم

    ۸ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱:۵۳ ب٫ظ

    باید خوشمزه باشه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۴۱ ق٫ظ

      خوبه، امتحانش کنید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…