خانه آشپزی چند روش برای تهیه استیک حرفه ای(+ویدئو)

ترفندهای آشپزی

چند روش برای تهیه استیک حرفه ای(+ویدئو)

۱۱
2
استیک غذای ساده‌ای است که بنا به نوع پخت و مواد به‌کار رفته در آن، بی‌نظیر و خوش‌طعم است.
استیک

استیک یکی از ساده‌ترین و بهترین غذا‌هایی است که می‌توان با گوشت تهیه کرد.

این غذا زیاد وقت‌گیر نیست و با سس‌ها و ادویه‌های مختلف درست می‌شود. استیک به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود و با مواد مختلفی می‌توان آن را مزه‌دار کرد.

با استفاده از گریل:

استیک

استیک‌های بی‌استخوان به‌طور طبیعی نرم و لطیف هستند و فقط باید از بیرون کباب شوند تا خوشمزه و آبدار بمانند.

بسته به نوع گریل می‌توانید طعم‌های مختلفی به استیک دهید.

وقتی گریل در حال گرم شدن است، گوشت را به نمک و فلفل آغشته کنید.

حقیقت این است که بیشتر استیک‌ها فقط با کمی نمک و فلفل خوش‌مزه می‌شوند. سپس آن را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا گریل گرم شود.

گوشت را روی حرارت مستقیم گریل بگذارید. هر طرف آن را روی حرارت مستقیم ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

وقتی آن‌ها را برمی‎گردانید، باید قهوه‌ای شده باشند. اگر سیاه شوند گریل خیلی داغ است. در این صورت حرارت را کم کنید یا زمان کمتری بپزید.

اما اگر گوشت هنوز صورتی است، یعنی حرارت کافی نیست. بنابراین یا حرارت را زیاد کنید یا بگذارید ۲ یا ۳ دقیقه بیشتر بماند.

از انبر برای برگرداندن استیک استفاده کنید. سوراخ کردن و برداشتن با چنگال آب آن را خارج می‌کند.

پس از خارج کردن از گریل، فویل آلومینیومی روی استیک بکشید و قبل از بریدن چند دقیقه بگذارید بماند. این کار باعث می‌شود طعم و آبداری آن حفظ شود.

با استفاده از اجاق گاز:

استیک

اگر می‌خواهید روی اجاق گاز استیک بپزید، آن را نازک انتخاب کنید. در این صورت بیرون استیک کاملاً ترد و داخل آن مغزپخت می‌شود.

اگر استیک ضخیم‌ بود، باید آن را روی حرارت کم و به مدت طولانی‌تر بپزید.

استیک را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق بگذارید تا سرد نباشد و سریع‌تر بپزد.

روی آن نمک و فلفل بپاشید.

یک تابۀ چدنی روی حرارت متوسط گاز بگذارید. نصف قاشق غذاخوری روغن‌زیتون در آن بریزید.

برخی آشپز‌ها از روغن نارگیل هم استفاده می‌کنند که طعم ملایمی دارد و باعث می‌شود بیرون استیک خوب بپزد. اگر تابۀ چدنی ندارید، از تابۀ معمولی استفاده کنید. اما ممکن است به روغن بیشتری نیاز داشته باشید.

استیک را در تابه بیندازید و هر طرف را 3 تا 4 دقیقه بپزید تا قهوه‌ای شود. اگر آن را برگرداندید و هنوز صورتی بود، زمان بیشتری بدهید تا ترد و قهوه‌ای شود.

پس از آماده شدن، مانند روش قبل، فویل آلومینیومی روی استیک بکشید و قبل از بریدن چند دقیقه بگذارید بماند.

با طعم های متفاوت:

استیک

‌می‌توانید ۳۰ دقیقه قبل از پخت چاشنی‌های خشک را امتحان کنید تا طعم خوبی به استیک بدهید.

ادویه‌های زیر را همراه با نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل‌سیاه ترکیب کنید و سپس هر دو طرف گوشت را به آن آغشته کنید. از هر ادویه یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری کافی است.

1_ پودر پیاز، پاپریکا، پودر چیلی، پودر سیر

2_ رزماری، آویشن، پونۀ کوهی، پودر سیر

3_ شکر قهوه‌ای، پودر چیلی، پاپریکا، پودر سیر، پودر قهوه

4_ سویا سس، روغن‌زیتون، آب‌لیمو، پودر سیر، ریحان خشک، جعفری، رزماری

5_ سرکه، سس سویا ، روغن گیاهی، خردل، سیر خرد شده

استیک را همراه با ترکیب هر دسته از این مواد، در یک کیسه بریزید و یک شب در یخچال بگذارید.

یک تکه کره روی استیک بگذارید. کره به داخل گوشت نفوذ کرده و طعم و مزۀ آن را بهتر می‌کند.

یک روش ساده برای تهیه استیک:

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. فتحی

    ۷ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق.ظ

    واقعا بی نظیره

    پاسخ

  2. علی فرجی

    ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۶:۰۸ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

  3. هوشمند

    ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۲۷ ب.ظ

    به به معلومه خوشمزه ست ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۹ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۹ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. نامجو

    ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۰۴ ب.ظ

    خوشمزه و عالیه

    پاسخ

  5. مهدی یزدی

    ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱:۵۰ ب.ظ

    سلام لذت بخش است

    پاسخ

  6. ملکی

    ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۵ ب.ظ

    بنظر کسی نمی تونه ازش گذشت کنه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۴ ب.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  7. نژادی

    ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۱ ب.ظ

    عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۶ ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  8. آرین

    ۶ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۱ ب.ظ

    وای دلم خواست😋

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.