خانه آشپزی جوجه کباب عسلی با سس تایلندی

انواع کباب

جوجه کباب عسلی با سس تایلندی

۱۱
1
جوجه‌ کباب عسلی با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوش‌مزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیراچا، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق‌العاده دارد.

جوجه‌کباب یکی از کباب‌هایی است که اغلب اوقات در مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها جزء غذا‌های اصلی است. اگر دوست دارید جوجه کباب با طعمی تازه را امتحان کنید، جوجه کباب عسلی با سس تایلندی را پیشنهاد می‌کنیم.

در این مدل جوجه‌کباب از سس سیراچا که یکی از طعم‌دهنده‌های غذایی تایلند است، استفاده می‌شود. این سس از فلفل چیلی پوست گرفته، سرکۀ تقطیر شده، سیر، شکر و نمک درست شده است. از این سس در سوپ، سس، پاستا، پیتزا، هات داگ، املت، برگر یا هر نوع غذایی که دوست داریم تند باشد، استفاده می‌شود.

مواد لازم:

  • سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل: نصف پیمانه
  • روغن: یک قاشق غذاخوری
  • رندۀ پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ حبه
  • زنجبیل تازه: ۲ عدد
  • سس سیراچا: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • مرغ: یک کیلو
  • گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموترش برای تزیین

طرز تهیه:

جوجه کباب

سیر‌ها را پوست بگیرید و درشت خرد کرده، زنجبیل را هم ریز خرد کنید.

سپس رندۀ پوست لیمو، آب‌لیموی تازه، عسل، سس سویا، روغن، سیر، زنجبیل و سس سیراچا را در مخلوط‌کن بریزید تا یکدست پوره شوند.

نصف پیمانه از این مواد را کنار بگذارید تا بعداً به‌عنوان سس برای روی کباب استفاده شود.

مرغ را بدون پوست و استخوان و سپس جوجه کبابی خرد کنید.

تکه‌های مرغ و سس را در یک کیسه بریزید. در کیسه را کاملاً ببندید و ۶ تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید.

پس از اینکه مرغ‌ها مزه‌دار شدند و مواد سس به خورد آن‌ها رفت، سیخ بزنید.

میتوانید تکه‌های مرغ را در گریل هم بگذارید.

سیخ‌ها را روی حرارت بگذارید. گاهی آن‌ها را برگردانید تا همۀ قسمت‌ها یکسان کباب شوند و نسوزند.

حرارت نباید زیاد باشد. چون عسل داخل مواد باعث می‌شود مرغ خیلی زود تیره شود.

پس از اینکه جوجه‌ها مغزپخت شدند، سیخ‌ها را در بشقاب بگذارید و نصف پیمانه سسی را که کنار گذاشته بودید، روی کباب‌ها بریزید.

با گشنیز خرد شده و برش‌های لیموترش جوجه کباب را تزیین و سرو کنید.

  • کباب قفقازی

    طرز تهیه کباب قفقازی

    کباب قفقازی یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برمی‌گردد. این کباب را…
  • باسلوق ژله ای

    باسلوق ژله ای، شیرینی نوروزی

    اگر دنبال درست کردن یک شیرینی خوشمزه و آسان برای عید هستید، پیشنهاد ما باسلوق ژله ای است. …
  • آش اسفناج

    آش اسفناج، سبک و مقوی

    آش اسفناج یکی از آش‌های خوشمزه است که راحت تهیه می‌شود و به برطرف شدن سرماخوردگی کمک می کن…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۱ دیدگاه

  1. بهلولی

    ۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۳ ق٫ظ

    خیلی عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۶ ق٫ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  2. روزبهاني

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۱۲ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  3. هوشمند

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۶:۵۰ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  4. پیمان

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۳۶ ب٫ظ

    واقعا عالی میشه

    پاسخ

  5. میر عبدالباقی

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۳۶ ب٫ظ

    کمی شیرین است

    پاسخ

  6. هاتف

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۳۵ ب٫ظ

    طعمی عالی

    پاسخ

  7. یوسفی

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۲۴ ب٫ظ

    باید خوشمزه باشه

    پاسخ

  8. نامجو

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۳:۱۴ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  9. روزبهاني

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۲:۳۵ ب٫ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

  10. رفیعی

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۲:۲۶ ب٫ظ

    به به خیلی خوشمزست

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه کباب قفقازی

کباب قفقازی یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برمی‌گردد. این کباب را…