خانه آشپزی سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر

میان وعده

سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر

۷
2
سیب زمینی شکم پر علاوه بر طعم و مزۀ خوب و دلپذیرش، ظاهر اشتهاآوری و زیبایی هم دارد که برای سرو در مهمانی‌ها مناسب است.
سیب زمینی
سیب زمینی شکم پر را علاوه بر پیش‌غذا و میان‌وعده، به‌عنوان غذای اصلی هم می‌توانید سرو کنید. روش‌های متفاوتی برای پر کردن سیب زمینی‌ها وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به دو دستۀ کلی با گوشت و بدون گوشت تقسیم کرد. اگر آن را به‌عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا سرو می‌کنید و ترجیح می‌دهید کمی سبک‌ باشد، بهتر است از گوشت برای پر کردن سیب زمینی‌ها استفاده نکنید. اما اگر قرار است به‌عنوان غذای اصلی سرو شود، می‌توانید آن را با انواع گوشت پر کنید.

مواد لازم:

سیب زمینی

  • سیب‌‌ زمینی بیضی شکل: ۶ عدد
  • کره به میزان لازم
  • قارچ ورقه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • پنیر ورقه‌ای چدار: ۱۰۰ گرم
  • کالباس خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز یا پیازچۀ خرد شده به میزان لازم
  • خامه در صورت تمایل
  • نمک و فلفل به میزان لازم
در صورت تمایل می‌توانید مواد داخل سیب زمینی را کم و زیاد کنید یا تغییر دهید و از موادی مانند فیلۀ مرغ، گوشت چرخ‌کرده و فلفل‌دلمه‌ای استفاده کنید.

طرز تهیه :

سیب زمینی

 

پوست سیب‌ زمینی‌ها را خوب شسته و خشک کنید. با نوک چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
روی سیب‌ زمینی‌ها را با اسپری یا قلم‌موی آشپزی چرب کنید و در سینی فر بچینید.
آن‌ها را در فر که از قبل گرم کردید، بگذارید تا پوست روی آن‌ها چروک شده و نرم شوند.
سپس سیب زمینی‌ها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شوند. آن‌ها را از وسط دو نیم کرده و مقداری از مغز آن‌ها را خالی کنید.
از گوشت سیب‌ زمینی‌های بیرون آورده شده، می‌توانید برای پورۀ سیب‌ زمینی استفاده کنید.
کره را آب کنید و داخل سیب زمینی ها بمالید.
روی هر دو طرف سیب زمینی‌ها را آغشته به روغن کرده و نمک بپاشید.

ژامبون‌ها را کمی در روغن تفت دهید تا ترد شوند. پیاز یا پیازچۀ خرد شده، قارچ و جعفری خرد شده را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.

سیب زمینی‌ها را از مواد پر کنید و روی آن‌ها پنیر بریزید.

دوباره سیب‌ زمینی‌ها را در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.
سیب زمینی‌های شکم پر را پس از آماده شدن از فر بیرون بیاورید و در صورت تمایل روی آن‌ها مقداری پیازچۀ خرد شده و خامه بریزید.
  • سوپ دال عدس

    سوپ دال عدس قرمز

    سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…
  • کوفته انار

    کوفته انار ، ویژه شب یلدا

    کوفته انار یک کوفته بسیار خوشمزه است که طعم ملسی دارد. طرز تهیه کوفته ها تقریباً شبیه هم ا…
  • خورشت سیب

    خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

    خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…
بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. هوشمند

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۵ ق٫ظ

    عااالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. اهورا

    ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۲۰ ب٫ظ

    واقعا که خوشمزه به نظر میرسه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۴ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق٫ظ

      واقعا خوشمزه و لذیذه

      پاسخ

  3. ثابتی

    ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۱۹ ب٫ظ

    به به

    پاسخ

  4. نامجو

    ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۲۶ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۴:۲۷ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

سوپ دال عدس قرمز

سوپ دال عدس یا سوپ عدس قرمز با نوع خاصی از عدس به همین نام درست می‌شود. این سوپ که طعم خوب…