خانه آشپزی خورشت مرغ با سس آلبالو ، ترش و خوشمزه

انواع خورشت

خورشت مرغ با سس آلبالو ، ترش و خوشمزه

۸
2
اگر تصمیم دارید تنوعی به سفرۀ خود دهید، حتماً خورشت مرغ با سس آلبالو را امتحان کنید.
خورشت مرغ

خورشت مرغ با سس آلبالو یکی از آسان‌ترین و راحت‌ترین خورشت‌ها است که آن را به‌راحتی می‌توان درست کرد. این خورشت با کم‌ترین مواد اولیه تهیه می‌شود و طعم ترش خوشایندی دارد. پیشنهاد می‌شود در روزهای گرم تابستان این خورشت دل‌چسب را میل کنید.

مواد لازم:

  • آلبالو بدون هسته: ۲۰۰ گرم
  • سینۀ مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
  • لواشک آلبالو: ۶۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • شکر: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز: یک عدد
  • کره به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • خلال پسته برای تزیین

طرز تهیه:

خورشت مرغ

هستۀ آلبالو‌ها را گرفته، در یک قابلمه یا ظرف لعابی با شکر مخلوط کنید و 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید.

سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا یکی دو جوش بزند و شیرین شود.

سینۀ مرغ بدون استخوان را به‌اندازۀ بند انگشت خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. آن را به مرغ افزوده و با هم تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه و فلفل را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.

۲ تا ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید. پس از اینکه جوش آمد، حرارت را کم کنید تا مرغ بپزد.

آلبالو‌های شیرین شده را از صافی رد کنید.

آب آن را جدا کرده و دانه‌های آلبالو را با کره تفت دهید.

آلبالو‌های تفت داده شده را به مرغ اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.

لواشک را در آب جوش حل و از صافی رد کنید. سپس آب آلبالو را به آن بیفزایید تا به‌صورت سس درآید.

سس را به خورشت اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا خورشت جا بیفتد.

بعد از حدود ۳۰ دقیقه خورشت مرغ با سس آلبالو  آماده است. آن را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسب بکشید و با خلال پسته تزیین کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۸ دیدگاه

  1. هوشمند

    ۳۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۱۰ ب.ظ

    معلومه که خوشمزه ست ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۵ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. سلیمی

    ۳۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۲۵ ب.ظ

    جالبه

    پاسخ

  3. زارع

    ۳۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۲۴ ب.ظ

    خوشمزه میشه 🤔

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۵ ق.ظ

      خیلی خوبه

      پاسخ

  4. پویان

    ۳۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۲۰ ب.ظ

    به به / خیلی عالی

    پاسخ

  5. سیامک مودت

    ۳۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۷ ب.ظ

    به به

    پاسخ

  6. یوسفی

    ۳۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۰ ب.ظ

    خوشمزه و لذیذ

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.