خانه آشپزی پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ

انواع دسر

پودینگ شکلاتی بدون تخم مرغ

۱۰
2
پودینگ یکی از انواع کیک‌های بسیار پرطرفدار و گزینۀ مناسبی برای سرو در مهمانی‌ها است.
پودینگ

پودینگ شکلاتی کلاسیک‌ترین نوع پودینگ است که می‌توان آن را با شکلات تلخ، شکلات سفید یا شکلات نعناعی درست کرد و روی آن را هم می‌توان با خامه تزیین و با بستنی میل کرد. در این مطلب طرز تهیۀ این کیک خوش‌مزه بدون تخم‌مرغ آمده است.

مواد لازم:

  • آرد: یک پیمانه
  • شکر: سه‌چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر: نصف پیمانه
  • کرۀ آب شده یا روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر قهوه‌ای: یک‌چهارم پیمانه
  • آب داغ: یک و نیم پیمانه
  • خامۀ سفت به میزان لازم
  • بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو برای سس پودینگ: یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه:

پودینگ

فر را از قبل گرم کنید.

در یک کاسۀ بزرگ آرد را با ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک مخلوط کنید.

در ظرف دیگری شیر، کرۀ آب شده یا روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مواد خشک در کاسۀ دیگر بیفزایید و خوب هم بزنید. هم زدن به اندازه‌ای باشد که مایه نرم و یکدست شود.

مایۀ پودینگ شکلاتی را در قالب‌های مخصوص مافین به مقدار مساوی یا در یک قالب کیک‌پزی بریزید و ۴۰ دقیقه در فر بگذارید.

برای این‌که مطمئن شوید پودینگ خوب مغزپخت شده یا نه، یک چنگال یا خلال دندان در پودینگ فرو کنید. اگر مواد پودینگ به چنگال نچسبید، آن را از فر بیرون بیاورید.

در یک ظرف جداگانه شکر قهوه‌ای را با یک‌چهارم پیمانه پودر کاکائو و آب داغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. ۱۵ دقیقه صبر کنید.

پس از سرد شدن کیک پودینگ، آن را از قالب مافین یا قالب کیک بیرون بیاورید و برش بزنید. سپس شربت کاکائویی را روی آن بریزید.

کیک را با خامه تزیین و میل کنید. اگر خامه دوست ندارید، آن را با بستنی سرو کنید.

  • جوجه چینی

    جوجه چینی با سس تارتار

    جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و آسان برای مهمانی و دورهمی است. این غذا خیلی زود آماده می‌ش…
  • قیمه نثار

    مهمانی اعیانی با قیمه نثار قزوینی(+ویدئو)

    قیمه نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسم این غذا قیمه نث…
  • کیک مکزیکی با روکش شکلاتی

    کیک مکزیکی شباهت زیادی به کیک اسفنجی دارد و می‌توان از آن به‌عنوان یک میان‌وعدۀ خوش‌مزه اس…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۰ دیدگاه

  1. آقازاده

    ۳۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۲۳ ق.ظ

    مگه داریم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ق.ظ

      چرا که نه

      پاسخ

  2. آقازاده

    ۳۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۲۳ ق.ظ

    مجله ی دلتا بینظیری با مطالب خووووووبی ک داری

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ق.ظ

      مرسی از همراهیتون

      پاسخ

  3. هوشمند

    ۲۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۰ ب.ظ

    خیلی عالی

    پاسخ

  4. سلطانی

    ۲۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۵۴ ب.ظ

    دست شما درد نکنه خیلی خوشمزه است

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  5. آدینه

    ۲۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۴۹ ب.ظ

    مطلب خوشمزه ای بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۱ ق.ظ

      نوش جان

      پاسخ

  6. فتحی

    ۲۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۰۱ ب.ظ

    مفید و خوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.