خانه آشپزی کوکوی سه رنگ خورده اید ؟

انواع کوکو

کوکوی سه رنگ خورده اید ؟

۷
1
کوکوها انواع مختلفی دارند و چون راحت و سریع آماده می‌شوند، بسیار پرطرفدار است.

کوکو‌ها تنوع بالایی دارند و از غذا‌های بسیار راحت و خوش‌مزه‌ای هستند که با بسیاری از مواد‌ مختلف می‌توانید آن‌ها را درست کنید. اگر می‌خواهید سفرۀ زیبایی داشته باشید، پیشنهاد می‌شود کوکو مجلسی سه رنگ درست کرده و مهمانان را شگفت‌زده کنید!

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی پخته: ۲ عدد
  • سس تند: یک قاشق غذاخوری
  • سوسیس: ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • سبزی کوکو: ۱۵۰ گرم
  • سیر: یک حبه
  • بادام زمینی یا گردو: ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا در صورت تمایل

طرز تهیه:

کوکو

سیب‌زمینی‌های پخته شده را رنده کرده و با ۳ عدد تخم‌مرغ، ادویه و نمک مخلوط کنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید داغ شود. پوره‌ها را در تابه بریزید.

سوسیس‌ها را به اندازۀ حبه قند ریز کنید و با سس تند در تابه‌ای جداگانه تفت دهید. آن‌ها را روی پوره‌های سیب زمینی بریزید و پهن کنید.

سبزی‌ کوکو و بادام‌زمینی یا گردو را خرد کنید. می‌توانید از خردکن استفاده کنید. پس از خرد کردن، آن‌ها را با 3 تخم‌مرغ دیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

سپس سیر له شده را روی سوسیس‌ها بریزید. در صورت تمایل می‌توانید روی آن پنیر پیتزا هم بریزید. بگذارید مواد با حرارت ملایم پخته شوند.

کوکو سه رنگ زیبا آماده است. آن را به دل‌خواه برش بزنید و سرو کنید.

نکات تهیه کوکو:

کوکو

اگر کوکو را با سیب‌زمینی خام درست می‌کنید، می‌توانید به آن مرغ پختۀ ریش‌ریش شده یا سبزی‌های معطر اضافه کنید. اما افزودن این مواد به مایۀ تهیه شده با سیب‌زمینی پخته توصیه نمی‌شود.

گاهی کوکو پس از پخت ترک برمی‌دارد و در هنگام جابه‌جا کردن می‌شکند. علت مقدار کم تخم‌مرغ است. اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم از تخم‌مرغ استفاده نکنید. چون بافت غذا از بین می‌رود و شکل اسفنجی پیدا می‌کند.

در هنگام افزودن سبزی، آب آن را بگیرید. چون باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می‌شود.

از پیاز استفاده نکنید. زیرا باعث وارفتن می‌شود.

۴. ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می‌شود، تا ۲ سانت است. ضخامت زیاد باعث نپختن و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می‌شود.

بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. نیکی

    ۳۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۳۶ ب.ظ

    عالیه

    پاسخ

  2. عادل

    ۲۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۷ ب.ظ

    بهبه عجب غذای خوشمزه و خوش رنگی دلم خوااسست

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۲ ق.ظ

      حتما امتحان کنید

      پاسخ

  3. خانم طلوعی

    ۲۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۰ ق.ظ

    بسیارخوشمزه میباشد

    پاسخ

  4. فتحی

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۵۶ ب.ظ

    واقعا بی نظیره خیلی خوشمزس

    پاسخ

  5. هوشمند

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۴۲ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

  6. غفاری

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۴۲ ب.ظ

    چه جالب خیلی غذای لذیدی هستش

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.