خانه آشپزی طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

غذاهای ایرانی

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

۲۳
6
معمولاً در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین و پر می‌کنند. برای تهیۀ این غذای خوش‌مزه از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود.
مرغ شکم پر

مرغ شکم پر از غذاهای مجلسی و پرطرفداری است که می‌توانید برای پذیرایی در مجالس مختلف آن را درست کنید. معمولاً برای پخت این غذا از فر استفاده می‌شود. در صورتی که فر ندارید، می‌توانید آن را در قابلمه بپزید. البته روش پخت آن در فر و قابلمه کمی با هم متفاوت است.

مواد لازم:

  • مرغ: یک عدد
  • مغز گردوی خرد شده: نصف پیمانه
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • جعفری خرد شده: یک‌چهارم پیمانه
  • گشنیز خرد شده: یک‌چهارم پیمانه
  • کشمش: یک‌چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ شکم پر

پیاز را خرد کرده، در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۲. جعفری و گشنیز را خرد کرده و با زردچوبه، گردو، کشمش و رب انار شیرین به پیاز اضافه کنید. کمی نمک به مواد افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.

گردن، بال‌ها و دم مرغ را جدا کنید. بهتر است پوست آن را نگیرید، چون پس از آماده شدن ظاهر بهتری خواهد داشت. اما اگر دوست داشتید بدون پوست باشد، اشکال ندارد.

داخل شکم آن را تمیز و خالی کنید.

موادی را که آماده کردید در شکم مرغ بریزید و پس از پر شدن، آن را با نخ و سوزن بدوزید. با نخ پا‌های مرغ را به هم نزدیک کنید تا هنگام طبخ باز نشوند.

مرغ را در قابلمه بگذارید و تا جایی که نصف آن را بپوشاند، آب بریزید، اگر از مواد چیزی باقی ماند، در قابلمه بگذارید.

قابلمه را یک ساعت و نیم روی شعله قرار دهید.

هر نیم ساعت یک بار مرغ را بچرخانید تا هر دو طرف آن کاملاً پخته شود.

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، مرغ شکم پر آمادۀ سرو است. می‌توانید آن را با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.

  • طرز تهیه املت اسپانیایی

    املت اسپانیایی؛ صبحانه ویژه آخر هفته

    از آنجاکه صبحانه از وعده‌های غذایی بسیار مهم در طول روز است، اگر انتخاب درستی داشته باشید …
  • طرز تهیه گراتن مرغ

    گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

    گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذا است که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و …
  • سوپ ذرت و سیب‌زمینی

    سوپ ذرت و سیب‌زمینی خامه‌ای

    سوپ همواره جزو مورد توجه‌ترین پیش غذا‌ها است. در این میان طبخ سوپ‌هایی مثل سوپ ذرت با محتو…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲۳ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱۳ مهر، ۱۳۹۸ در ۵:۱۹ ب٫ظ

    آشپزی کار سختیه?

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۴ آبان، ۱۳۹۸ در ۱:۳۷ ق٫ظ

      آسونه فقط کمی حوصله میخواد

      پاسخ

  2. نعمت زاده

    ۲۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۵:۱۷ ب٫ظ

    خوشمزه

    پاسخ

  3. ناشناس

    ۵ شهریور، ۱۳۹۸ در ۸:۱۵ ب٫ظ

  4. آقازاده

    ۲۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۰ ق٫ظ

    بله بله

    پاسخ

  5. هوشمند

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۳۱ ب٫ظ

    یه غذایه خوشمزه وعالی دستتون درد نکنه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲ شهریور، ۱۳۹۸ در ۹:۲۳ ق٫ظ

      خواهش میکنم، نوش جان

      پاسخ

  6. مقدم

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۶ ب٫ظ

    به به باید لذیذ باشه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۹ ب٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  7. پیمان

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۱۱ ب٫ظ

    چقدر راحت و خوب

    پاسخ

  8. افشین

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۲۲ ب٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۹ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  9. نامجو

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۱۱ ب٫ظ

    خوشمزست

    پاسخ

  10. اهورا

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۵ ب٫ظ

    بسیار عالی خیلی لذیذه این غذا

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۹ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  11. (سعدی)

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۳ ب٫ظ

    مفید و مقوی بود.

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۴۰ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  12. فرهاد کرمی

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۳ ب٫ظ

  13. شهاب

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۱ ب٫ظ

    مفید بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۹ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  14. یوسفی

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۰ ب٫ظ

    ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۴۰ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  15. شهاب

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۰ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

املت اسپانیایی؛ صبحانه ویژه آخر هفته

از آنجاکه صبحانه از وعده‌های غذایی بسیار مهم در طول روز است، اگر انتخاب درستی داشته باشید …