خانه آشپزی طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

غذاهای ایرانی

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

۲۳
6
معمولاً در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین و پر می‌کنند. برای تهیۀ این غذای خوش‌مزه از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود.
مرغ شکم پر

مرغ شکم پر از غذاهای مجلسی و پرطرفداری است که می‌توانید برای پذیرایی در مجالس مختلف آن را درست کنید. معمولاً برای پخت این غذا از فر استفاده می‌شود. در صورتی که فر ندارید، می‌توانید آن را در قابلمه بپزید. البته روش پخت آن در فر و قابلمه کمی با هم متفاوت است.

مواد لازم:

  • مرغ: یک عدد
  • مغز گردوی خرد شده: نصف پیمانه
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • جعفری خرد شده: یک‌چهارم پیمانه
  • گشنیز خرد شده: یک‌چهارم پیمانه
  • کشمش: یک‌چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ شکم پر

پیاز را خرد کرده، در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۲. جعفری و گشنیز را خرد کرده و با زردچوبه، گردو، کشمش و رب انار شیرین به پیاز اضافه کنید. کمی نمک به مواد افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.

گردن، بال‌ها و دم مرغ را جدا کنید. بهتر است پوست آن را نگیرید، چون پس از آماده شدن ظاهر بهتری خواهد داشت. اما اگر دوست داشتید بدون پوست باشد، اشکال ندارد.

داخل شکم آن را تمیز و خالی کنید.

موادی را که آماده کردید در شکم مرغ بریزید و پس از پر شدن، آن را با نخ و سوزن بدوزید. با نخ پا‌های مرغ را به هم نزدیک کنید تا هنگام طبخ باز نشوند.

مرغ را در قابلمه بگذارید و تا جایی که نصف آن را بپوشاند، آب بریزید، اگر از مواد چیزی باقی ماند، در قابلمه بگذارید.

قابلمه را یک ساعت و نیم روی شعله قرار دهید.

هر نیم ساعت یک بار مرغ را بچرخانید تا هر دو طرف آن کاملاً پخته شود.

پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، مرغ شکم پر آمادۀ سرو است. می‌توانید آن را با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۲۳ دیدگاه

  1. ناشناس

    5 اکتبر، 2019 در 5:19 ب.ظ

    آشپزی کار سختیه?

    پاسخ

    • مریم سوری

      26 اکتبر، 2019 در 1:37 ق.ظ

      آسونه فقط کمی حوصله میخواد

      پاسخ

  2. نعمت زاده

    16 سپتامبر، 2019 در 5:17 ب.ظ

    خوشمزه

    پاسخ

  3. ناشناس

    27 آگوست، 2019 در 8:15 ب.ظ

  4. آقازاده

    20 آگوست، 2019 در 10:30 ق.ظ

    بله بله

    پاسخ

  5. هوشمند

    19 آگوست، 2019 در 6:31 ب.ظ

    یه غذایه خوشمزه وعالی دستتون درد نکنه

    پاسخ

    • مریم سوری

      24 آگوست، 2019 در 9:23 ق.ظ

      خواهش میکنم، نوش جان

      پاسخ

  6. مقدم

    19 آگوست، 2019 در 4:36 ب.ظ

    به به باید لذیذ باشه

    پاسخ

    • مریم سوری

      19 آگوست، 2019 در 4:39 ب.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  7. پیمان

    19 آگوست، 2019 در 2:11 ب.ظ

    چقدر راحت و خوب

    پاسخ

  8. افشین

    19 آگوست، 2019 در 1:22 ب.ظ

    عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      19 آگوست، 2019 در 4:39 ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  9. نامجو

    19 آگوست، 2019 در 1:11 ب.ظ

    خوشمزست

    پاسخ

  10. اهورا

    19 آگوست، 2019 در 12:25 ب.ظ

    بسیار عالی خیلی لذیذه این غذا

    پاسخ

    • مریم سوری

      19 آگوست، 2019 در 4:39 ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  11. (سعدی)

    19 آگوست، 2019 در 12:23 ب.ظ

    مفید و مقوی بود.

    پاسخ

    • مریم سوری

      19 آگوست، 2019 در 4:40 ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  12. فرهاد کرمی

    19 آگوست، 2019 در 12:23 ب.ظ

  13. شهاب

    19 آگوست، 2019 در 12:21 ب.ظ

    مفید بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      19 آگوست، 2019 در 4:39 ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  14. یوسفی

    19 آگوست، 2019 در 12:20 ب.ظ

    ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      19 آگوست، 2019 در 4:40 ب.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  15. شهاب

    19 آگوست، 2019 در 12:20 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.