خانه آشپزی پاناکوتا ، دسر محبوب ایتالیایی(+ویدئو)

انواع دسر

پاناکوتا ، دسر محبوب ایتالیایی(+ویدئو)

۱۵
0
پاناکوتا ژله‌ای دسری خوش‌مزه است که به‌صورت لایه‌لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های همان فصل استفاده کرد.
پاناکوتا

پاناکوتا دسری ایتالیایی است که انواع گوناگونی دارد. پاناکوتا ژله‌ای نوع خاصی از این دسر است که ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و طعم و مزه‌ای دلپذیر دارد. پاناکوتا ژله‌ای را می‌توانید با هر طعمی که دوست دارید، آماده کنید. در این مطلب، طعم انار را انتخاب کرده‌ایم.

مواد لازم:

  • پودر ژلۀ انار: یک بسته
  • انار: یک عدد
  • خامه: 300 گرم
  • شیر: دوسوم پیمانه
  • شکر: یک‌چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

پاناکوتا

کف و دیواره‌های قالب مناسب دسر را با کمی روغن چرب کنید. اگر میزان روغن برای چرب کردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال کاغذی پاک کنید. این کار برای برگرداندن دسر به‌صورت قالبی است.

در کاسه‌ای نصف پودر ژله را در نصف پیمانه آب‌جوش حل کنید. سپس نصف پیمانه آب سرد به آن بیفزایید. پس از اینکه پودر به طور کامل در آب حل شد، نیمی از دانه‌های انار را در مایۀ ژله بریزید و سپس آن‌ها را به قالب دسر منتقل کنید.

قالب را 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

در این مدت، مایۀ خامه‌ای را درست کنید. برای این کار شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا با هم مخلوط شوند. شکر و پودر ژلاتین را به آن افزوده و قدری هم بزنید که شکر و ژلاتین در مواد حل شوند. فقط مراقب باشید مایه نجوشد.

وانیل را به مواد بیفزایید و دوباره مخلوط کنید. حالا مایه را از یک صافی فلزی عبور دهید تا دانه‌های ژلاتینی که حل نشده، روی صافی باقی بماند و مایه‌ صاف و یکنواخت شود.

سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. ژله را از یخچال بیرون بیاورید و مایۀ خامه‌ای را روی آن بریزید. دوباره 3 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا خامه سفت شود.

پس از گذشت این مدت، با بقیۀ پودر ژله، مایۀ ژله‌ای آماده کنید و بقیۀ دانه‌های انار را بریزید. سطح خامه‌ای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال بگذارید تا ژلۀ رویی ببندد.

در پایان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و آن را به دل‌خواه تزیین کنید.

ویدئوی آموزش دسر پاناکوتا:

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۵ دیدگاه

  1. ثابتی

    ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۱۸ ب.ظ

    ممنون واقعا لذیذ و خوشمزست

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۵۹ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. رفیعی

    ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۱۸ ب.ظ

    خیلی خوشمزه

    پاسخ

  3. متین

    ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۱۳ ق.ظ

  4. فرهاد کرمی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۵۲ ب.ظ

  5. یوسفی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۱۱ ب.ظ

    جالب بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  6. بیگدلی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۰۸ ب.ظ

    سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  7. مهدی مختاری

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۰۸ ب.ظ

    خیلی عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۲ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  8. فتحی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۵۵ ب.ظ

    عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۳ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  9. سلیمی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۱۸ ب.ظ

    بهترین دسر دنیاست

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۳ ق.ظ

      موافقم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.