خانه آشپزی پای هلو ؛ دلچسب تابستانی

انواع شیرینی

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی

۱۳
4
پای هلو یکی از شیرینی‌ها و دسرهای بی‌نظیر مختص تابستان است که بسیار مفید و مغذی است.
هلو
پای هلو دسری خوش‌مزه و مفید است که به‌آسانی تهیه می‌شود. از آنجا که هلو سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، پای هلو می‌تواند یک میان‌وعدۀ کامل باشد. پیشنهاد می‌شود در این روزهای گرم تابستان از این شیرینی خوش‌مزه و دلچسب غافل نشوید.

مواد لازم:

  •  آرد: ۲ و نیم پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شکر: یک پیمانه
  • ماست: یک پیمانه
  • روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • هلو: یک تا ۲ عدد

طرز تهیه:

هلو

مدتی قبل از شروع کار، موادی را که در یخچال هستند، بیرون بیاورید تا دمای آن ها با محیط یکسان شود. فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجۀ سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود.

آرد و بیکینگ‌پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.

شکر، کرۀ نرم شده و روغن مایع را حدود ۵ دقیقه با هم ترکیب کنید تا روشن و کش‌دار شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مواد اضافه کنید. هر کدام را حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. همراه با آخرین دانه تخم‌مرغ، وانیل را اضافه کنید. ماست را به مواد افزوده و هم بزنید تا یکدست شوند.

مخلوط بیکینگ‌پودر و آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک، آن‌ها را آرام هم بزنید. خمیر را در قالب‌ها بریزید. برای اینکه مواد وقتی که در فر هستند سرریز نشوند، بهتر است دو سوم قالب‌ها را از مواد پر کنید. هلو را با پوست، نازک تکه کنید و روی خمیر یک تا دو تکه بگذارید.

قالب‌ها را روی سینی فر بچینید و در فر بگذارید. پس از ۳۰ دقیقه پای هلو آماده است. سینی را از فر بیرون بیاورید و پس از خنک شدن، روی شیرینی پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.

می‎توان تمام خمیر را در یک قالب بزرگ گذاشت و پس از خنک شدن به شکل دل‌خواه قطعه قطعه کرد.

  • طرز تهیه کاپ کیک

    کاپ کیک انار یلدایی

    کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ…
  • اناربیج

    اناربیج ، خورشت فسنجان گیلانی

    اناربیج یکی از غذاهای شمالی است که شباهت زیادی به فسنجان دارد. اناربیج که در واقع نوعی خور…
  • مربای سیب

    مربای سیب ، صبحانه مفید و مغذی

    مربای سیب یکی از مربا هایی است که می‌توان آن را در تمام فصل های سال درست کرد. این مربای خو…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۳ دیدگاه

  1. رفیعی

    ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۲۴ ب٫ظ

    بسیار خوبه اما پای سیب یه چیز دیگست

    پاسخ

  2. بردیا

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۱۳ ب٫ظ

    از پیشنهاد شما متشکرم‌

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۳ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. بزرگی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۱ ب٫ظ

    پیشنهاد خوبی بود سپاس

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۱۹ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. متین

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۵۲ ق٫ظ

  5. سلیمی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۵۴ ق٫ظ

    عاشقشم

    پاسخ

  6. بیگدلی

    ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۰:۲۲ ق٫ظ

    سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۳ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

    • هوشمند

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۴۳ ب٫ظ

      خوشمزه و عالی

      پاسخ

  7. پیمان

    ۲۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۶ ب٫ظ

    واقعا عالیه

    پاسخ

  8. فتحی

    ۲۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۱۴ ب٫ظ

    بسیار لذیذ

    پاسخ

  9. روزبهاني

    ۲۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۰۱ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

کاپ کیک انار یلدایی

کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ…