خانه آشپزی هورچاتا ، نوشیدنی مکزیکی برای روزهای داغ تابستان

انواع نوشیدنی

هورچاتا ، نوشیدنی مکزیکی برای روزهای داغ تابستان

۹
1
هورچاتا یک نوشیدنی سنتی مکزیکی است که با برنج سفید خیس خورده درست شده و با دارچین و شکر طعم‌دار و شیرین می‌شود.
هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوش‌مزه و متفاوت برای روز‌های داغی‌ است که از گرما حسابی کلافه‌ شده‌اید. این نوشیدنی ضمن اینکه بسیار مغذی است، خیلی راحت درست می‌شود. اگر می‌خواهید یک نوشیدنی متفاوت امتحان کنید، هورچاتا گزینۀ خوبی است.

مواد لازم:

  • برنج دانه بلند سفید: یک و یک‌چهارم پیمانه
  • بادام خرد شده: نصف پیمانه
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۲ پیمانه
  • آب: 4 پیمانه

طرز تهیه:

مکزیکی

برنج، بادام و دارچین را با سرعت بالای مخلوط‌کن، با هم ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شود. اگر بخشی از آن به کف مخلوط‌کن می‌چسبد، مخلوط‌کن را خاموش کرده و مواد را از ته آن با چنگال بیرون بیاورید یا مخلوط‌کن را تکان دهید.

شیر، آب، شکر و وانیل را به آن اضافه و سپس آن‌ها را در مخلوط کن، پوره کنید.

مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و در آن را ببندید. پس از 8 تا 12 ساعت، مخلوط را از یک الک ریز رد کنید.

نوشیدنی مکزیکی آماده است. روی آن را با چوب دارچین و دارچین پودر شده تزیین کرده و با یخ سرو کنید.

نکات مهم و ترفند‌ها:

می‌توانید شیر نارگیل، شیر بادام یا هر شیر گیاهی دیگری که دوست دارید، جایگزین شیر لبنی کنید.

می‌توانید بدون بادام هم هورچاتا را درست کنید.

در مورد نوع برنج اجباری به استفاده از برنج دانه بلند نیست. می‌توانید از هر برنجی که دوست دارید استفاده کنید. مانند انواع برنج‌های معطر.

برای نگهداری، آن را در یخچال بگذارید و در نهایت تا 3 روز بعد آن را مصرف کنید.

می‌توانید استویا، شیرۀ خرما یا عسل را جایگزین شکر کنید.

  • طرز تهیه سرکه سیب

    طرز تهیه سرکه سیب خانگی

    سرکه سیب خواص بسیاری دارد و بسیار مفید است. این سرکه نقش بسزایی در رژیم های لاغری دارد. اگ…
  • طرز تهیه املت سوسیس

    املت سوسیس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

    املت سوسیس و گوجه‌فرنگی از آن صبحانه هایی است که اگر آن را امتحان کنید، عاشقش می‌شوید. حتی…
  • میگو

    میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

    اگر دوست دارید یک غذای سریع و آسان و البته خوشمزه درست کنید، حتماً میگو سیخی را امتحان کنی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۹ دیدگاه

  1. نیکی

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۲۹ ب.ظ

    شبیه شیربرنجه خوبه

    پاسخ

  2. آژن

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۴ ق.ظ

    جالب بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  3. یوسفی

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۹ ق.ظ

    عجب چیزیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق.ظ

      واقعا خوبه

      پاسخ

  4. هوشمند

    ۲۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۵۸ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  5. بهلولی

    ۲۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۵۹ ب.ظ

    جالب بود. ممنون حتما امتحان میکنم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق.ظ

      خواهش میکنم، به امتحانش می ارزه

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.