خانه آشپزی صبحانه ای دلچسب با نان قندی خانگی

انواع نان

صبحانه ای دلچسب با نان قندی خانگی

۱۹
1
131
نان قندی از نان‌های پرطرفداری است که می‌توان به‌راحتی در خانه درست کرد و از آن لذت برد.
نان
در بین انواع نان سنتی مانند فطیر، شیرمال، ساج، کسمه و … نان قندی طرفداران بیشتری دارد. این نان را می‌توان با کمترین هزینه و بدون نیاز به وسیلۀ خاصی در خانه تهیه کرد. نان قندی در وعده‌های صبحانه و عصرانه همراه شیر و چای حسابی می‌چسبد.

مواد لازم: 

  • آرد سفید: ۹۰ گرم
  • سبوس گندم: ۱۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • شیر: یک‌چهارم پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک‌سوم پیمانه
  • زردۀ تخم‌مرغ: یک عدد
  • کنجد و سیاه‌دانه به میزان لازم

طرز تهیه: 

نان

 

کره را ذوب کرده و با همزن، شکر را با آن مخلوط کنید تا یکدست و سبک شود. سپس شیر، هل و بیکینگ پودر را افزوده و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

سبوس گندم و آرد را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شل و چسبناکی به دست آید. دقت کنید که خمیر سفت نشود.

سینی فر را کمی چرب و آردپاشی کنید. دست خود را چرب کرده  و خمیر را به ضخامت دو میلی‌متر درسینی پهن کرده و روی آن را با چنگال سوراخ کنید.

می‌توان به‌جای آرد پاشی کردن کف سینی، کاغذ روغنی پهن کرد.

زردۀ تخم‌مرغ را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی دربیاید. سپس با برس قنادی روی سطح خمیر بمالید و روی آن مقداری کنجد، سیاه‌دانه یا انواع مغز خوراکی بپاشید.

سینی را حدود یک ربع در فر از قبل گرم شده بگذارید تا روی نان قندی حسابی طلایی شود.

نکات کلیدی تهیه نان قندی:

برای تهیۀ این نان می‌توان از آرد سبوس‌دار به میزان ۱۰۰ گرم استفاده کرد.

کره را به روش بن‌ماری ذوب کنید. یعنی ظرف کره را روی بخار کتری بگذارید تا به‌صورت غیرمستقیم ذوب شود.

می‌توان روغن جامد را جایگزین کره کرد.

اگر می‌خواهید نان قندی نرمی داشته باشید، آن را در ظرف دربسته بگذارید، چون در مجاورت هوا خشک می‌شود.

  • کوکوی سه رنگ خورده اید ؟

    کوکو‌ها تنوع بالایی دارند و از غذا‌های بسیار راحت و خوش‌مزه‌ای هستند که با بسیاری از مواد‌…
  • ترشی انبه از نوع بندر عباسی

    انبه یکی از خوش‌مزه‌ترین، مقوی‌ترین و مفیدترین میوه‌های تابستانی است. ترشی انبه که مخصوص ا…
  • مرغ شکم پر

    طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

    مرغ شکم پر از غذاهای مجلسی و پرطرفداری است که می‌توانید برای پذیرایی در مجالس مختلف آن را …
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۹ دیدگاه

  1. علی وفایی

    ۲۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۷ ق.ظ

    لطفا از نان روغنی کر مانشاهی و ماندگارش بگین

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق.ظ

      چشم، حتما

      پاسخ

  2. علی فرجی

    ۲۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۲۴ ق.ظ

    خیلی هم عالی

    پاسخ

  3. نیکی

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۲۶ ب.ظ

    برای عصرانه خوبه

    پاسخ

  4. هوشمند

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۹ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

  5. اشکاان

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۸ ق.ظ

    عالی بود خیلی ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  6. امامی

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۷ ق.ظ

    ب نظر ک خوش مزه میاد😂😂😂😂

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  7. ثامن

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۷ ق.ظ

  8. فرهاد کرمی

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۷ ق.ظ

  9. پیمان

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۷ ق.ظ

    به نظرم خوشمزه میاد

    پاسخ

  10. امیری

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۷ ق.ظ

    ضعف کردم خوب بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  11. غفاری

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۴۴ ق.ظ

    چه صبحانه لذیذی ادم رو با نشاط میکنه

    پاسخ

  12. بیگدلی

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق.ظ

    سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۷ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  13. طاها

    ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۳ ق.ظ

    معرکس

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۸ ق.ظ

      موافقم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.