خانه آشپزی لازانیا لقمه ای ، مناسب برای مهمانی(+ویدئو)

فست فود

لازانیا لقمه ای ، مناسب برای مهمانی(+ویدئو)

۸
3
لازانیا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیااست و برای پذیرایی در مهمانی‌ها از بهترین و شیک‌ترین غذاها به‌شمار می‌رود. 
لازانیا
لازانیا معمولاً در مهمانی‌ها به داد آدم می‌رسد. چون هم خوش‌مزه است و هم باب طبع همه و از طرفی آن را می‌توان از روز قبل حاضر کرد. اما بریدن و تکه کردن لازانیا هنگام سرو، کار چندان آسانی نیست. ازاین‌رو لازانیا لقمه ای یا رولی یک ایدۀ زیبا برای پخت آن و سرو در مهمانی است.

 مواد لازم:

  • لازانیا: ۱۰ ورق
  • شیر: دوسوم لیوان
  • کره به میزان لازم
  • سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • نمک، فلفل، آویشن و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

لازانیا

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می‌کنیم. نمک، فلفل، آویشن و ادویه را با رب به آن افزوده و تفت می‌دهیم.

قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و با گوشت به مواد می‌افزاییم. مایۀ گوشتی آماده است. آن را کنار می‌گذاریم.

حالا نوبت درست کردن سس است. سیر را با کره کمی تفت می‌دهیم. شیر را به آن‌ها اضافه می‌کنیم تا داغ شود، ولی جوش نیاید. در صورت تمایل کمی نمک به سس می‌افزاییم. این سس نیازی به آرد ندارد. چون وقتی داخل لازانیا می‌ریزیم، جذب ورقه‌های لازانیا شده و آن‌ها را خوش‌طعم و نرم می‌کند.

ورقه‌های لازانیا را در آب درحال جوش می‌ریزیم تا نرم شوند.

رول کردن:

روی هر ورقه به‌صورت طولی مقداری مایۀ گوشتی می‌ریزیم. سپس آن را رول می‌کنیم.

کف ظرف مناسبی را چرب می‌کنیم. رول‌ها را کنار هم در ظرف می‌چینیم. بهتر است قسمت انتهای ورقه بالا باشد تا هنگام سرو، رول‌ها باز نشوند.

پس از اینکه همۀ لقمه‌ها را چیدیم، سس را در همۀ قسمت‌های ظرف پخش می‌کنیم. سپس روی لازانیا رو خوب با پنیر پیتزا می‌پوشانیم تا بعد از پخت ورقه‌ها خشک نشوند.

ظرف را یک ساعت در فر که از قبل گرم کرده‌ایم، می‌گذاریم. در انتهای پخت گریل را روشن می‌کنیم تا پنیر طلایی شود.

ویدئوی آموزش لازانیا رولی با دستوری متفاوت :

  • دلمه بادمجان حصیری

    طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری

    دلمه بادمجان حصیری یکی از انواع دلمه های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاو…
  • طرز تهیه قنبرپلو شیرازی

    طرز تهیه قنبرپلو شیرازی 

    یکی از غذاهای محلی و سنتی شیراز قنبر پلو یا غمبر پلو است. این غذای برنجی با مزه ملس و کوفت…
  • خورشت کدو سبز

    طرز تهیه خورشت کدو سبز

    خورش کدو سبز یکی از خورش‌های خوشمزه و مفید ایرانی است که طرفدران خاص خودش را دارد. کدو سبز…
بیشتر ببینید در آشپزی

۸ دیدگاه

  1. طرفدار همیشگی

    ۲۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۲ ب٫ظ

    بسار مطالب خوب و امو زند ای بود متشکرم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۵ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. هوشمند

    ۲۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۱۱ ب٫ظ

    عالی و خوشمزه

    پاسخ

  3. بهلولی

    ۲۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۵۲ ب٫ظ

    خیلی خوشمزه است. ممنون از شما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  4. یوسفی

    ۲۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۰ ب٫ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

  5. مقدم

    ۲۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۴ ب٫ظ

    لازانیا یکی از بالاترین لذت های دنیاست

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۰ ب٫ظ

      کاملا با شما موافقم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری

دلمه بادمجان حصیری یکی از انواع دلمه های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاو…