خانه آشپزی پلمبیر آناناس ؛ دسری خوشمزه برای مهمانی های خاص

انواع دسر

پلمبیر آناناس ؛ دسری خوشمزه برای مهمانی های خاص

۱۷
3
پلمبیر آناناس از دسر‌های مقوی و خوش‌مزه‌ای است که عطر و بویی بی‌نظیر دارد و به‌راحتی در منزل تهیه می‌شود.
آناناس
پلمبیر آناناس دسری مجلسی و بی‌نظیر است که می‌توانید برای پذیرایی از مهمان‌ها در مجالس و مهمانی‌های مختلف آن را تهیه کنید. اگر به انواع پلمبیر علاقه‌مند هستید، به شما پیشنهاد می‌دهیم که از تهیۀ پلمبیر آناناس در منزل غافل نشوید.

مواد لازم:

  • خامۀ فرم گرفته: یک لیوان
  • شیر: یک لیوان
  • پودر ژلۀ آناناس: یک بسته
  • پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
  • آب کمپوت آناناس: یک لیوان
  • کمپوت آناناس: ۸ حلقه
  • مغز گردو خرد شده: دو قاشق غذاخوری
  • بستنی وانیلی نرم شده: یک لیوان

طرز تهیه:

آناناس

پودر ژله و پودر ژلاتین را با یکدیگر مخلوط کنید.
یک لیوان آب کمپوت آناناس به مخلوط پودر ژله بیفزایید. به روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) آن را ذوب کنید تا پودر ژلاتین و ژله در آب حل شوند.
اگر از پودر خامه یا خامۀ منجمد استفاده می‌کنید، آن را فرم دهید.
سه حلقه از آناناس‌ها را نگینی خرد کنید.
ژلاتین و ژلۀحل شده را از روی شعله بردارید تا کمی خنک شود. سپس بستنی وانیلی، شیر، خامۀ فرم گرفته و مغز گردو را با مخلوط ژلاتین حل شده ترکیب کنید و مخلوط را در قالب چرب شده بریزید.

قالب را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر به‌خوبی بسته و به‌راحتی از قالب جدا شود.

بعد از مدت  یاد شده، دسر را از یخچال بیرون بیاورید و بقیۀ حلقه‌های آناناس را نگینی خرد کنید و در دسر بگذارید.

پس از خارج کردن دسر از قالب، با حلقه‌های آناناس دسر را تزیین کنید یا با خامۀ فرم گرفته شده دور دسر را شکوفه بزنید.

نکات طلایی:

به‌جای مغز گردو می‌توانید از خلال پسته یا مغز‌های دیگر به دل‌خواه استفاده کنید.
اگر آب کمپوت کم است، از محلول آب و آب کمپوت برای حل کردن پودر ژله و ژلاتین استفاده کنید.
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۷ دیدگاه

  1. سیامک مودت

    ۲۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۱ ق٫ظ

    به به

    پاسخ

  2. یوسفی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۴۹ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  3. امیر زندمنش

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۶ ق٫ظ

    به به

    پاسخ

  4. بهلولی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۹ ق٫ظ

    دسری خوشمزه

    پاسخ

  5. آقازاده

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۶ ق٫ظ

    دلبرجان

    پاسخ

  6. روزبهاني

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۰۴ ق٫ظ

    خیلی عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۰ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  7. بیگدلی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۰:۱۷ ق٫ظ

    سپاسگذارم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۰ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  8. ابراهیم بنی شیخ الاسلامی (سعدی)

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۰ ب٫ظ

    خوشمان آمد.

    پاسخ

  9. سعدی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۵۹ ب٫ظ

    عالی و بی نظیر است از همه جهات

    پاسخ

  10. فتحی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۳ ب٫ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

  11. فرهاد کرمی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۰۲ ب٫ظ

  12. سلیمی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۵۷ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  13. زارع

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۵۶ ب٫ظ

    خیلی هم عالی

    پاسخ

  14. هوشمند

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۲۸ ب٫ظ

    ممنون بابت مطالب اموزشیتون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۰ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

آش شله قلمکار ، آش پر و پیمون ایرانی

آش شله قلمکار یکی از آش های بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است که علاوه بر سبزی آش و حبوبات، گ…