خانه آشپزی نان داغ، کباب کوبیده داغ

نان داغ، کباب کوبیده داغ

۲۰
6
کباب کوبیده از کباب‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار و پرمصرف‌ترین کباب در بین ایرانی‌ها است.
کباب کوبیده

کباب کوبیده مانند خورشت قورمه سبزی از غذاهایی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. درست کردن کباب کوبیده نرم و آبدار در منزل به روش حرفه‌ای، شبیه آن‌چه کباب‌زن‌های ماهر در کبابی‌ها و رستوران‌ها درست می‌کنند، کار چندان آسانی نیست. با مجله دلتا همراه باشید تا با دانستن فوت‌ و‌ فن‌ها و نکات مهم و طلایی، یک کباب‌ کوبیده خانگی حرفه‌ای و سنتی درست کنید.

مواد لازم تهیه کباب کوبیده

  • گوشت چرخ‌کرده مخلوط: یک کیلو
  • پیاز: ۵ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران در صورت تمایل

طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

گوشت کباب کوبیده بهتر است مخلوط گوسفند و گوساله شامل سر‌دست یا ران گوساله و قلوه‌گاه گوسفند باشد.

گوشت چرخ‌کرده را در یک ظرف بزرگ و گود بریزید و کمی نمک به آن بزنید؛ سپس آن را خوب ورز دهید. می‌توانید فلفل و زعفران هم اضافه کنید تا بوی زهم گوشت از بین برود.

پیازها را ریز رنده کرده و آب آن‌ را بگیرید. گرفتن آب پیاز باعث می‌شود کباب روی سیخ وا نرود. پیازها را به گوشت اضافه کرده و حسابی وزر دهید. هرچه گوشت و پیاز را بیشتر ورز دهید، کباب تردتر می‌شود. برای اینکه رنگ گوشت تغییر نکرده و سیاه نشود، روی گوشت یک کیسه پلاستیکی بکشید. آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا به اصطلاح بیات شود.

به اندازه یک پرتقال از گوشت بردارید. آن را دوباره کمی به شکل بیضی ورز دهید. دست‌ را با کمی آب مرطوب کرده و هر تکه‌ای که ورز دادید، به سیخ بکشید. پس از اینکه گوشت را روی سیخ پهن کردید، با دو انگشت اشاره و شصت، به‌آرامی روی گوشت فشارهای کوچک بیاورید تا کباب حالت بگیرد. سر و ته گوشت را روی سیخ کمی بیشتر فشار دهید تا موقع کشید کباب، راحت از سیخ جدا شود.

کباب‌ها را ابتدا روی حرارت خیلی تند بگذارید. وقتی گوشت کباب خودش را گرفت و کمی جمع شد، حرارت را ملایم کنید.

کباب کوبیده خانگی

نکات کباب کوبیده حرفه ای

برای اینکه کوبیده نرم و لذیذی داشته باشید، حتما از گوشت چرخ‌کرده مخلوط به نسبت دو سوم گوشت گوسفند و یک ‌سوم گوشت گوساله استفاده کنید.

گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید. هرچه گوشت بیشتر چرخ شود، کباب‌ها یکدست‌تر شده و از روی سیخ نمی‌ریزد.

گوشت کباب کوبیده را حسابی ورز دهید. ورز دادن زیاد باعث می‌شود کباب کوبیده روی آتش وا نرود و نریزد.

اگر می‌خواهید کباب‌ها روی آتش وا نرود و سیخ را ول نکند، سیخ‌ها را یک ساعت در یخچال بگذارید و قبل از به سیخ کشیدن گوشت، کمی سیخ را با آب تر کنید.

به مایه کباب کوبیده جوش شیرین و زردچوبه نزنید، چون طعم تلخی به کباب می‌دهد.

افزودن آرد، آرد سوخاری یا نان خشک ریز شده به مایه کباب، طعم لذیذ و حالت نرم و آبدار آن را از بین می‌برد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کباب “طرز تهیه کباب حسینی” را مطالعه کنید.

  • آب دوغ خیار

    آب دوغ خیار مجلسی

    آب دوغ خیار از غذا‌های سنتی ایرانی است که سرو آن در روز‌های گرم تابستان بسیار می‌چسبد. این…
  • کوکو سیب زمینی شکم پر 

    کوکو سیب زمینی شکم پُر

    سیب زمینی شکم پُر یکی از خوشمزه ترین میان‌وعده‌هایی است كه می‌توانید در یک عصر تابستان برا…
  • طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

    تهیه سمبوسه پیتزایی

    سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲۰ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۹ خرداد، ۱۳۹۹ در ۴:۱۳ ب٫ظ

  2. حسینی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۲۲ ب٫ظ

    اصلا اموزشش جالب و خوب نبود. کلیپهای بهتر از این زیاده

    پاسخ

  3. میر عبدالباقی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۰۴ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  4. هاتف

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۰۳ ب٫ظ

    غذای مطبوع

    پاسخ

  5. احمدی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۷ ق٫ظ

    متفاوت بود عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۳ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  6. بزرگی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۶ ق٫ظ

    سپاس

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۴ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

    • علی فرجی

      ۲۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۳ ب٫ظ

      خیلی عالی
      اتفاقا در آموزش فکر میکنم چیزی از قلم نیافتاده بود

      پاسخ

      • مریم سوری

        ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق٫ظ

        ممنون از حسن نظرتون

        پاسخ

  7. جعفری

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۵۴ ق٫ظ

    سپاس از مطالب مفید سایت

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۴ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  8. متین

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق٫ظ

  9. یوسفی

    ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۴ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

  10. فتحی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۳ ب٫ظ

    مفید و خوشمزه

    پاسخ

  11. رحیمی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۰۷ ب٫ظ

    مفید بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۵ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  12. رحیمی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۰۷ ب٫ظ

    مفید بود

    پاسخ

  13. هوشمند

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۵ ب٫ظ

    دستتون درد نکنه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۵ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

آب دوغ خیار مجلسی

آب دوغ خیار از غذا‌های سنتی ایرانی است که سرو آن در روز‌های گرم تابستان بسیار می‌چسبد. این…