خانه آشپزی کیک با سس موکا ؛ مناسب جشن های خانوادگی

انواع کیک

کیک با سس موکا ؛ مناسب جشن های خانوادگی

۹
4
کیک موکا مانند کیک شکلاتی، چیزکیک یخچالی و کیک خیس، از کیک‌های خوش‌مزه و پرطرفدار است که برای تهیۀ آن باید از کرم مخصوص این کیک استفاده کرد.
کیک

اگر می‌خواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواج را در خانه درست کرده و با ترکیبی متفاوت، کیکی خوش‌طعم آماده کنید؛ کیک موکا بهترین پیشنهاد است. این کیک که با کرم شکلاتی پوشانده شده، بافتی دل‌چسب و طعمی خاص دارد و گزینۀ خوبی برای جشن‌های کوچک خانوادگی و دوستانه است.

مواد لازم:

  • آرد: ۲ لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • شیر یا آب ولرم: یک لیوان
  • پودر نسکافه:یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه: 

کیک

کرۀ آب شده با دمای محیط را با شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن، مواد را کاملاً مخلوط کنید.

یکی از تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به مواد بیفزایید. یک دقیقه خوب به هم بزنید. سپس تخم‌مرغ دوم و سوم را هم به همین ترتیب اضافه کنید.

آرد را با پودر نسکافه، نمک، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده، آنها را الک کنید.

ترکیب الک شده را با شیر مخلوط کرده و آنها را به مواد بیفزایید.

کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایۀ کیک را در قالب بریزید.

قالب را یک ساعت در فری که از قبل گرم کرده بودید، بگذارید. پس از این مدت کیک پخته شده و باید کرم را آماده کنید.

مواد لازم کرم موکا:

  • کره: ۲۰۰ گرم
  • آرد: ۵ قاشق غذاخوری
  • خامه: نصف لیوان
  • شیر: نصف لیوان
  • پودر قند: ۲ لیوان
  • پودر نسکافه: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم موکا:

کیک

شیر را با آرد الک شده، مخلوط کنید. پودر کاکائو و خامه را به مواد بیفزایید.

مایه را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. مرتب آن را هم بزنید.

با همزن در ظرفی دیگر، کرۀ آب شده در محیط را با پودر نسکافه و پودر قند هم بزنید.

پس از سرد شدن مایۀ کرم، آن را به کرۀ مخلوط شده بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس کرم را یک ربع در یخچال بگذارید تا آماده شود.آن را روی کیک بمالید و سرو کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۹ دیدگاه

  1. رفیعی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۵۹ ق٫ظ

    به به خیلی خوشمزست

    پاسخ

  2. آقازاده

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۳ ق٫ظ

    به به

    پاسخ

  3. علی فرجی

    ۲۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۱۵ ب٫ظ

    خیلی عالی و قطعا خوشمزه

    پاسخ

  4. بهلولی

    ۲۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۳ ب٫ظ

    خیلی خوشمزه بنظر میرسه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۰ ب٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  5. بردیا

    ۲۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۶ ب٫ظ

    فوق العاده خوشمزه ممنون از دستو پخت

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۱ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  6. بیگدلی

    ۲۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۸ ق٫ظ

    ظاهرش جذابه

    پاسخ

  7. فرهاد کرمی

    ۲۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۵ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…