فینگرفود

جیب تاجر ؛ فینگرفود دلچسب و اشتهاآور (+ ویدئو)

۱۲
3
زمان مطالعه: 2 دقیقه
فینگرفودها انواع بسیار زیادی دارند و زیبایی خاصی به میزهای مهمانی می‌‌بخشند. جیب تاجر یک فینگرفود مجلسی است که طعم و ظاهر خوبی دارد.
فینگرفود

 جیب تاجر یک فینگرفود دل‌چسب و لذیذ، با ظاهری اشتهابرانگیز است؛ خصوصاً اگر دورچین‌های مناسبی داشته باشد. نان‌ها را می‌توانید با هر موادی که دوست دارید، از انواع سالاد گرفته تا مایۀ ماکارونی، سبزیجات پخته و … پر کنید. این غذای خوش‌مزه گزینۀ مناسبی برای جشن‌های تولد است.

مواد لازم:

  • نان تست: یک بسته
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • پودر سوخاری به میزان لازم
  • فیلۀ مرغ: ۳۰۰ گرم
  • کاهو سالادی: یک عدد
  • سس مایونز: یک پیمانه
  • جعفری: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ذرت در صورت تمایل

طرز تهیه:

فینگرفود

لبه‌های نان تست را با چاقوی تیز جدا کنید. نان‌های تست را دو تا دو تا روی هم بگذارید و با وردنه صاف و فشرده کنید تا به هم بچسبند. سپس نان را قالب گرد بزنید. اگر قالب ندارید، می‌توانید یک کاسه یا نعلبکی روی نان بگذارید و اطراف آن را با چاقو ببرید.

تخم‌مرغ‌ها را با چنگال بزنید تا یکدست شوند. شیر را به آن افزوده و مخلوط کنید. نا‌های تست را ابتدا داخل مایۀ تخم مرغی زده، سپس در پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کنید. نان‌‌ها در روغن پف کرده و دو لایه می شوند. نان‌های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا کمی نرم و سبک شود. سپس فیله‌های مرغ را به آن افزوده و کمی نمک و فلفل بزنید. فیله‌ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند و بپزند.

در کاسه‌ای سس مایونز بریزید و آن را هم بزنید تا حالت کرمی بگیرد. سپس جعفری و کاهوی خرد شده را به آن بیفزایید. حتماً از کاهو سالادی استفاده کنید. به‌هیچ‌وجه کاهوی رسمی مصرف نکنید. چون طعم و ظاهر غذا را خراب می‌کند.

در صورت تمایل مقداری ذرت پخته شده به مواد بیفزایید.

فیله‌های سرخ شده با پیاز را به مواد اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند. مواد را یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

نان‌های سرخ شده را با چاقو از وسط نصف کنید. لای آن‌ها را به آرامی باز کرده و از مواد پر کنید.

فینگرفود جیب تاجر را می‌توانید با سبزیجات یا هر دورچین دیگری که دوست دارید، تزیین و سرو کنید.

برای آموزش بهتر ویدئوی زیر را هم ببینید:

۱۲ دیدگاه

  1. نیکی

    ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۴۴ ب٫ظ

    شیک وخوشمزه

    پاسخ

  2. فتحی

    ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۴ ق٫ظ

    بسیار دلچسب

    پاسخ

  3. ناشناس

    ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ در ۴:۵۲ ب٫ظ

  4. رفیعی

    ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ در ۹:۵۵ ق٫ظ

    بسیار خوشمزست ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۲ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  5. آقازاده

    ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ در ۹:۱۱ ق٫ظ

    مممم شمزس

    پاسخ

  6. یوسفی

    ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ در ۳:۳۵ ب٫ظ

    باید خوشمزه باشه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۳ ب٫ظ

      همینطوره

      پاسخ

  7. بهلولی

    ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ در ۳:۲۶ ب٫ظ

    جالب بود. ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۳ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  8. بیگدلی

    ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ در ۱:۲۰ ب٫ظ

    خیلی عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۳ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…