خانه آشپزی رول تخم مرغ ؛ هم صبحانه هم میان وعده

انواع صبحانه

رول تخم مرغ ؛ هم صبحانه هم میان وعده

۱۰
4
رول تخم‌مرغ به‌عنوان یک غذای خیابانی در کشور‌های غرب آفریقا مشهور است. درست کردن این رول بسیار آسان است و اگر خمیر آن را خوب درست کنید، غذایی بی‌نظیر خواهید داشت.
تخم مرغ
رول تخم مرغ غذایی آفریقایی است. البته به‌عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می‎گیرد. همچنین می‌توانید آن را با یک آب میوۀ خنک هم سرو کنید. البته رول تخم مرغ را می‌توانید به‌عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا هم مصرف کنید. این غذا برای بچه‌ها بسیار مناسب است، چون هم خیلی لذیذ و هم مقوی است.

مواد لازم: 

  • آرد: ۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک به میزان لازم
  • جوز: نصف قاشق چای‌خوری
  • مارگارین: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۹ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ آب‌پز: ۵ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ

 

در کاسه‌ای آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، شکر و جوز را با هم ترکیب کنید. مارگارین (کرۀ گیاهی) را با آرد مخلوط کرده تا یک‎دست شوند. سپس آن را به مواد بیفزایید.

تخم‌مرغ خام را هم بزنید. آن را به مواد افزوده و با هم مخلوط کنید. در این مرحله خمیر باید خشک باشد. حالا آب را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر نرم و چسبناک شود. چند دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس روی آن را پوشانده، بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بماند. دوباره خمیر را ورز دهید. سپس آن را به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر کدام از خمیر‌ها را باز کرده، تخم‌مرغ آب‌پز را داخل آن بگذارید و خمیر را دور تخم‌مرغ بپیچید تا کامل دور آن را بگیرد و کاملاً بسته باشد.

گلوله‌های خمیری را داخل تابه‌ای گود، با روغن داغ روی حرارت متوسط سرخ کنید. در حین سرخ شدن مرتب آن را زیرورو کنید تا همۀ اطراف آن طلایی شود. رول تخم مرغ را گرم سرو کنید.

نکات مهم:

تخم مرغ

تخم‌مرغ‌ها را از قبل داخل خمیر نپیچید. مگر اینکه قصد داشته باشید همان موقع آن‌ها را سرخ کنید. اگر خمیر را اطراف تخم‌مرغ بپیچانید و کنار بگذارید، خمیر شکل مناسب و یکدست خود را در اطراف تخم‌مرغ از دست می‌دهد و سرخ شدن آن زمان زیادی می‌برد.

رول تخم‌مرغ باید روی حرارت متوسط سرخ شود. حرارت بالا باعث می‌شود داخل آن خوب نپزد.

از روغن کافی استفاده کنید تا نتیجۀ بهتری بگیرید.

رول تخم مرغ را می‌توانیددر صورت تمایل در فر بپزید. اما رول تخم‌مرغ در فر مانند مدل سرخ شده در روغن، ترد و نرم نمی‌شود.

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۰ دیدگاه

  1. رفیعی

    ۲۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۵ ق٫ظ

    بسیار عالی ممنونم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۲ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  2. آقازاده

    ۲۰ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۵ ق٫ظ

    مرسی بابت متناتون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۲ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. هوشمند

    ۱۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۰۲ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  4. بهلولی

    ۱۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۱۴ ب٫ظ

    جالب بود

    پاسخ

  5. نامجو

    ۱۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۱۹ ب٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۰۰ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  6. امیری

    ۱۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۳۵ ب٫ظ

    چقد جالب بود

    پاسخ

  7. روزبهاني

    ۱۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۲۱ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…