خانه آشپزی خورشت آلو اسفناج ، غذای آهنی

انواع خورشت

خورشت آلو اسفناج ، غذای آهنی

۶
3
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.
خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب وجود آهن در اسفناج، بسیار مقوی و مفید است.

مواد لازم:

  • اسفناج: 2 کیلو
  • گوشت خورشتی: 400 گرم
  • آلو خورشتی به میزان دل‌خواه
  • پیاز: یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

خورشت آلو اسفناج

پیاز را نگینی خرد کرده، تفت دهید تا طلایی شود. گوشت خورشتی را به پیاز افزوده و دوباره تفت دهید تا خامی گوشت از بین برود و رنگ آن تغییر کند.خوب تفت دهید. سپس ادویه‌جات را بیفزایید. چند لیوان آب بریزید تا گوشت نیم‌پز شود.

در این فاصله اسفناج‌ها را شسته و خرد کنید. آن‌ها را در یک قابلمه بریزید.حجم اسفناج در ابتدا زیاد است، اما کم‌کم آب آن کشیده شده و حجم اسفناج کم می‌شود. دراین مرحله دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و کمی تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. سپس آن را به خورشت نیمه‌پخت اضافه کنید تا خوب جا بیفتد.

یک ربع مانده به پایان پخت، آلوها را بشویید و به خورشت بیفزایید. وقتی آلوها جا افتادند، خورشت آمادۀ سرو است.

نکات پخت خورشت آلو اسفناج:

اول پخت به اندازه‌ای که لازم است آب اضافه کنید. این خورشت نباید زیاد آب داشته باشد.

آلوها را اواخر پخت اضافه کنید که له نشوند و شکل خورشت را بد نکنند.

اسفناج را خوب سرخ کنید که خورشت خوش‌رنگ شود.

برای آموزش بهتر این ویدئو را ببینید:

  • تست تخم مرغ ، صبحانه پر انرژی

    تست تخم مرغ صبحانه ای مفید و مغذی است و برای دانش آموزان بسیار مناسب است. طرز تهیه تست تخم…
  • طرز تهیه مرصع پلو

    مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

    مرصع پلو غذایی پر رنگ و لعاب و به اصطلاح شاهانه و مناسب سرو در مجالس است. مرصع کلمه ای عرب…
  • املت فرانسوی

    املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

    املت فرانسوی یکی از انواع املت و صبحانه ای کامل است. این املت از مواد مفیدی تهیه می‌شود و …
بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. هوشمند

    ۱۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۲۵ ق.ظ

    ممنون بابت مطالب خوبتون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۴ ق.ظ

      ممنون از همراهی شما

      پاسخ

  2. دانشی

    ۱۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۲۲ ب.ظ

    عالیه

    پاسخ

  3. یوسفی

    ۱۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۱۵ ب.ظ

    خوشمزست

    پاسخ

  4. روزبهاي

    ۱۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۳ ب.ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

  5. ملکی

    ۱۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۲ ب.ظ

    واقعا خوشمزه است

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.