خانه آشپزی انواع سوپ های رژیمی (بخش دوم)

انواع سوپ

انواع سوپ های رژیمی (بخش دوم)

۹
1
این مقاله در ادامۀ مطالب قبلی در مورد انواع سوپ رژیمی آمده است.
سوپ

در این مطلب با چند نوع سوپ رژیمی دیگر آشنا می‌شوید که به چربی‌سوزی و تناسب اندام کمک می‌کنند.

سوپ کدو تنبل

مواد لازم: 

  • پیاز: یک عدد
  • روغن‌زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • کدو تنبل خرد شده: ۶ پیمانه
  • سیر: ۴ حبه
  • کرۀ نرم شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • برگ بو: ۲ عدد
  • شربت افرا: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: ۲ پیمانه
  • فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

سوپ

فر را از قبل گرم کنید. در یک کاسه پیاز و کدو تنبل خردشده و سیر رنده شده بریزید. سپس روغن‌زیتون، کره و شربت افرا را در کاسه‌ای دیگر باهم مخلوط کنید. ا

برگ بوها را به چهار قسمت تقسیم کرده، روی تکه‌های کدو تنبل بریزید. نیم ساعت کدو را بپزید تا نرم شود. سپس آب مرغ سرد و کدو تنبل را در مخلوط‌کن ریخته تا نرم و یکدست شود. این سوپ را در قابلمه بریزید و روی شعله کم بگذارید. فلفل قرمز را بـه سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ غلیظ شد، آن را سرو کنید.

سوپ گل کلم و سیب‌ زمینی

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی: ۴ عدد
  • روغن: یک قاشق غذاخوری
  • کرفس: یک ساقه
  • گل‌کلم خرد شده:  ۶ پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • آب مرغ یا سبزیجات: ۵ پیمانه
  • پیازچه به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • خامۀ ترش به میزان لازم

طرز تهیه:

سوپ

پیاز و سیر خرد شده را پنج دقیقه با کمی روغن تفت دهید. کرفس خرد شده را به آن بیفزایید تا بپزد. سپس سیب‌زمینی، گل‌کلم و آب مرغ را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا بجوشند.

شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.پس از نیم ساعت سوپ را در مخلوط‌کن بریزید تا صاف و نرم شود. سوپ رابا خامۀ ترش، پیازچه، پنیر و فلفل سیاه تزیین کنید.

سوپ خیار سرد

مواد لازم:

  • خیار: ۶ عدد
  • شیر کم‌چرب: نصف پیمانه
  • قارچ: ۱۰ عدد
  • کره به میزان لازم

سوپ

خیار را خرد کنید و با یک‌ونیم فنجان آب در قابلمه بریزید تا ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آن را با شیر و نمک در کاسه‌ای ترکیب کنید تا صاف و نرم شود.

قارچ را به مواد اضافه کنید و با کره تفت دهید. سوپ را نیم ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را با فلفل سیاه و برگ نعناع تزیین کنید. این سوپ را سرد سرو کنید.

سوپ لیمو و گشنیز

مواد لازم:

  • گشنیز: نصف پیمانه
  • فلفل سبز خرد شده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری
  • روغن: ۲ قاشق چای‌خوری
  • سیر: ۴ حبه
  • پیاز: یک عدد
  • آب مرغ: ۳ پیمانه
  • کلم پیچ خرد شده: نصف پیمانه
  • آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • هویج: ۲ عدد

طرز تهیه:

سوپ

پیاز، سیر و فلفل سبز خرد شده را روی شعله متوسط ​​تفت دهید. کلم و هویج را هم خرد کرده، به مواد بیفزایید و دوباره تفت دهید.

آب‌لیمو، آب مرغ، مخلوط آرد ذرت و آب را اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و ده دقیقۀ دیگر آن را حرارت دهید. روی سوپ گشنیز بریزید و سرو کنید.

سوپ قارچ و گندم سیاه

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
  • کرفس: ۲ ساقه
  • قارچ: ۱۰ عدد
  • برگ بو: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • آب گوشت: ۴ پیمانه
  • گندم سیاه: نصف پیمانه
  • سرکۀ سفید: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

سوپ

کرفس و پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم شوند.

قارچ را ورقه‌ای خرد کرده، به مواد بیفزایید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا قارچ‌ها قهوه‌ای شوند. گاهی مواد را هم بزنید.

مخلوط پاپریکا، برگ بو، گندم سیاه و رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید. آن را هم بزنید. سپس آب گوشت را افزوده، شعله را زیاد کنید تا سوپ بجوشد. وقتی به جوش آمد، شعله را کم کنید. در قابلمه را نیمه باز بگذارید. حدود ‌۲۰ دقیقه صبر کنید تا گندم سیاه بپزد. ادویه، سرکه و فلفل سیاه را در قابلمه بریزید. وقتی سوپ به غلظت رسید، آن را سرو کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۹ دیدگاه

  1. پرهام

    ۳ شهریور، ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۷ ق٫ظ

    ممنون

    پاسخ

  2. رفیعی

    ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۸ ق٫ظ

    ممنون بسیار عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۲ ب٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. فتحی

    ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق٫ظ

    عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۳ ب٫ظ

      ممنون

      پاسخ

  4. هوشمند

    ۱۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۳۰ ب٫ظ

    عالی و مفید تشکر

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  5. بردیا

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۰۵ ب٫ظ

    بسیار اموزنده

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق٫ظ

      ممنون

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…