خانه آشپزی کیک زبرا ، عصرانه تابستانی

انواع کیک

کیک زبرا ، عصرانه تابستانی

۱۷
6
231
پخت کیک زبرا بسیار ساده و آسان است و می‌تواند انتخاب خوبی برای یک عصرانۀ دوستانه باشد.
کیک زبرا

کیک زبرا از کیک‌های دورنگ و خوش‌مزه‌ای است که مانند کیک اسفنجی به‌عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. این کیک راه‌راه وشبیه گورخر است. به همین دلیل آن را Zebra (واژه انگلیسی به معنای گورخر) می‌نامند.

مواد لازم:

  • آرد گندم: ۲٫۵ پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

کیک زبرا

فر را با حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد را با بیکینگ‌پودر مخلوط کرده سپس مخلوط را سه بار الک کنید تا کاملاً صاف شود. آن‌ها را کنار بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید. وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. همزن را روی دور تند بگذارید و مواد را هم بزنید تا کاملاً کش‌دار و سفید شوند.

سپس روغن مایع را افزوده و دوباره هم بزنید. شیر را هم با مواد خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

دو قاشق غذاخوری از آردی که الک کردید، بردارید. بقیۀ آرد را کم‌کم به مایه بیفزایید و با لیسک به‌صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا با آرد یکدست شوند.

وقتی خمیر کیک منسجم شد، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

دو قاشق آردی را که کنار گذاشته بودید، با نیمی از خمیر مخلوط کنید. سپس دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف دیگر خمیر افزوده، خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

یک قالب مناسب انتخاب کرده و آن را با روغن مایع چرب کنید.

مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید و یک ملاقه از مایۀ سفید در آن بریزید. سپس یک ملاقه مایۀ کاکائویی اضافه کنید . به همین ترتیب تمام مایۀ کیک را در قالب بریزید. کیک را ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

بیشتر ببینید در آشپزی

۱۷ دیدگاه

  1. آقازاده

    ۱۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۳۱ ق.ظ

    اگ وقت بشه

    پاسخ

  2. حسنی

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۴ ب.ظ

    عالی بود ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۸ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  3. صوفی

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۳۱ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۶ ب.ظ

      ممنون

      پاسخ

  4. پرهام

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۲ ب.ظ

    ممنون از مطالب خوبتون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۷ ب.ظ

      خواهش میکنم، مرسی از همراهی شما

      پاسخ

  5. بهلولی

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۴ ق.ظ

    جالب بنظر میاد

    پاسخ

  6. فتحی

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۵ ق.ظ

    خیلی هم عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۲ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  7. یوسفی

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۱ ق.ظ

    عالی

    پاسخ

  8. روزبهاني

    ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۱ ق.ظ

    متشکرم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۴ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  9. هوشمند

    ۱۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۳۱ ب.ظ

    خیلی خوشمزه ست

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۴ ق.ظ

      همینطوره

      پاسخ

  10. متین

    ۱۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۲۸ ب.ظ

  11. متین

    ۱۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۲۸ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.