خانه آشپزی تابستانی خنک با بستنی سنتی خانگی

انواع دسر

تابستانی خنک با بستنی سنتی خانگی

۱۳
2
بستنی سنتی یکی از دسرهای بسیار خوش‌مزه، مقوی و قدیمی است که همیشه و همه جا طرفداران زیادی دارد.
بستنی سنتی

درست است که این روزها بستنی انواع گوناگونی دارد، اما بستنی سنتی هنوز هم پرطرفدار است. هیچ چیز مثل یک بستنی سنتی با عطر و طعم زعفران و گلاب نمی‌تواند گرمای تابستان را کم کند. البته بستنی سنتی را می‌توانید در تمام فصل‌ها در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم: 

  • شیر: یک لیتر
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • ثعلب: ۲ قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • گلاب: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • پودر هل سفید: یک قاشق چای‌خوری
  • خامۀ صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • پسته: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

بستنی سنتی

شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آرام‌آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

آن را از روی شعله بردارید. وقتی شیر خنک شد، از صافی رد کنید تا یکدست شود. سپس زعفران دم‌کرده، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. آن را در فریزر بگذارید. هر یک ساعت یک بار بستنی را از فریزر بیرون بیاورید، هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. مراقب باشید یخ نزند. این کار را ۴ بار تکرار کنید.

خامه را در سینی لبه کوتاه به ضخامت ۱ تا ۲ میلی‌متر پهن کنید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند. سپس خامه را خرد کرده و داخل بستنی آماده بریزید. بستنی را با قاشق هم زده و دوباره در فریزر بگذارید. در آخر پستۀ خرد شده را به بستنی بیفزایید.

نکات طلایی بستنی سنتی خانگی:

بستنی سنتی

اگر خامه چرب باشد، منجمد نمی‌شود. پس کمی شیر به آن افزوده و بعد در سینی پخش کنید.

ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی یخ نزند و کش‌دار شود. هرچه مقدار ثعلب زیاد باشد، بستنی کش‌دارتر می‌شود.

اگر شکر بستنی زیاد باشد، بستنی نمی‌بندد.

برای اینکه بستنی زودتر ببندد، آن را در سینی‌ لبه‌دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید.

اگر از دستگاه بستنی‌ساز استفاده می‌کنید، بگذارید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بریزید. پس از ۲۰ دقیقه بستنی را از دستگاه بیرون بیاورید و در فریزر بگذارید تا کاملاً بسته شود.

  • تست تخم مرغ ، صبحانه پر انرژی

    تست تخم مرغ صبحانه ای مفید و مغذی است و برای دانش آموزان بسیار مناسب است. طرز تهیه تست تخم…
  • طرز تهیه مرصع پلو

    مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

    مرصع پلو غذایی پر رنگ و لعاب و به اصطلاح شاهانه و مناسب سرو در مجالس است. مرصع کلمه ای عرب…
  • املت فرانسوی

    املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

    املت فرانسوی یکی از انواع املت و صبحانه ای کامل است. این املت از مواد مفیدی تهیه می‌شود و …
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۳ دیدگاه

  1. ثامن

    ۱۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۳۴ ب.ظ

    خیلی عالی بود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۸ ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. پرهام

    ۱۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۰ ق.ظ

    عالیه

    پاسخ

  3. دانشی

    ۱۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ق.ظ

    تابستان

    پاسخ

  4. رفیعی

    ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۱۱ ب.ظ

    خیلی خوشمزست

    پاسخ

  5. هوشمند

    ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۱۳ ب.ظ

    خوب بود ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۵۲ ق.ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  6. دانشی

    ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۲۳ ب.ظ

    بستنی

    پاسخ

  7. حسنی

    ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۱۶ ب.ظ

    عالییییی

    پاسخ

  8. امیر زندمنش

    ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۴۹ ب.ظ

    جااااااان

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۵۷ ب.ظ

      نوش جان

      پاسخ

  9. یوسفی

    ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۳۶ ب.ظ

    مفید و خوشمزه

    پاسخ

  10. آقازاده

    ۱۲ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۰۷ ب.ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.