خانه آشپزی کاپ کیک کره ای ؛ عصرانه‎ ای دلچسب

انواع کیک

کاپ کیک کره ای ؛ عصرانه‎ ای دلچسب

۱۳
1
کاپ کیک مانند سایر کیک‌ها، در انواع گوناگون تهیه می‌شود.
کاپ کیک

کاپ کیک یا کیک فنجانی کیک‌های کوچکی است که معمولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. کاپ کیک به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، مناسب جشن‌های تولد کودکان است. این نوع کیک با طعم‌ها و شکل‌های مختلف تهیه می‌شود.

در این مطلب با طرز تهیۀ کاپ کیک کره‌ای آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

  • آرد: ۲ و یک‌چهارم پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌‌خوری
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • پوست لیموی رنده شده: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر قند: ۲ پیمانه
  • کره‌: یک پیمانه
  • خامۀ ترش: یک‌چهارم پیمانه
  • شیر: یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه:

کاپ کیک

فر را با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد از قبل روشن می‌کنیم. قالب‌های کاپ کیک را آماده کرده، کف و دیوارۀ آن‌ها را چرب و آردپاشی می‌کنیم.
آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را در ظرفی ریخته، یک یا دو بار الک می‌کنیم.
تخم‌مرغ‌ها را با وانیل، پوست لیموی رنده شده و پودر قند، در ظرفی می‌ریزیم. آن‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا کاملاً یکدست شوند. این کار را حدود ۵ دقیقه ادامه می‌دهیم.
خامۀ ترش، کره و شیر را به مخلوط قبلی افزوده و حدود ۲ دقیقه هم زدن را ادامه می‌دهیم. آرد را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
از مایۀ کیک داخل قالب‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر می‌گذاریم. برای اینکه مطمئن شویم کیک‌ها آماده‌ شده اند، یک عدد خلال دندان در آن‌ها فرو می‌بریم. اگر مواد کیک به خلال دندان چسبید، زمان بیشتری برای پخت کاپ کیک‌ها نیاز است. وقتی کیک‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، سرو می‌کنیم.
کاپ کیک ها را می‌توانید به هر شکل و با هر موادی تزیین کنید. این نوع کیک همراه با چای یا قهوه، عصرانه‌ای دل‌چسب است.
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۳ دیدگاه

  1. نژادی

    ۱۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۲۹ ب٫ظ

    عالیه واسه میان وعده

    پاسخ

  2. مهدیه‌غلامی

    ۱۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۰۸ ب٫ظ

    عالی و بی‌نظیر

    پاسخ

  3. رفیعی

    ۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۰ ق٫ظ

    ممنون خیلی عالی بود

    پاسخ

  4. آقازاده

    ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۱۱ ب٫ظ

    خیلی عالی ومفید سپاس

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۰ ق٫ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

  5. نیکان

    ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۴ ب٫ظ

    مچکرازتون بابت پیشنهادتون عالی و خوشمزه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۰ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

  6. نعمت زاده

    ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۲ ق٫ظ

    خوشمزه

    پاسخ

  7. فتحی

    ۸ مرداد، ۱۳۹۸ در ۹:۰۵ ق٫ظ

    خیلی خوشمزه پ دوست داشتنی

    پاسخ

  8. مهدی فراهانی

    ۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۹ ب٫ظ

    بسیار عالی و خوشمزه

    پاسخ

  9. یوسفی

    ۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۵:۳۱ ب٫ظ

    جالبه

    پاسخ

  10. پرهام

    ۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۳۰ ب٫ظ

    ممنون

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۹ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۴۰ ق٫ظ

      خواهش میکنم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

خورشت سیب ؛ غذای سنتی ایرانی

خورشت سیب و آلو یکی از انواع خورشت و از غذاهای ایرانی است که طعم خوب و ملسی دارد. این خورش…