خانه آشپزی طرز تهیه کباب ترکی خانگی

انواع کباب

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

۱۹
11
کباب ترکی در دو نوع گوشت و مرغ درست می‌شود. البته کباب ترکی مخلوط هم بسیار رایج است.
کباب ترکی

کباب ترکی یا دونر کباب از معروف‌ترین غذاهای ترکیه است. محبوبیت این کباب در ترکیه مانند محبوبیت فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه‌های خیابانی آن را می‌بینیم.

جالب است بدانید بیشترین طرفداران کباب ترکی بعد از ترکیه در کشور آلمان هستند.

مواد لازم:

  • سیر: ۲ حبه
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت قرمز یا گوشت مرغ: ۶۰۰ گرم
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه:

کباب ترکی

گوشت را به صورت ورقه‌های خیلی نازک درآورید. برای این کار ابتدا گوشت مرغ یا گوشت قرمز را بشویید. سپس داخل یک کیسه فریزر قرار دهید. آن را در فریزر بگذارید تا کمی منجمد شود. سپس گوشت حالت گرفته را ورقه‌ورقه کنید.

پس از اینکه گوشت را خرد کردید، آن را در یک کاسۀ بزرگ بریزید. یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و با سیر خرد شده، روغن مایع، آویشن، نمک و فلفل در کاسه بریزید.

مواد را خوب زیر و رو کنید تا تمام قسمت‌های گوشت را پوشش دهند.

در کاسه را بپوشانید و آن را دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت نرم و طعم‌دار شود. سپس گوشت را از یخچال بیرون بیاورید.

یک تابۀ مناسب روی شعله بگذارید و کره را در آن آب کنید. گوشت را در کره تفت دهید تا کاملاً سرخ شود و روغن بیندازد.

سپس قارچ، فلفل‌دلمه‌ای و پیاز دیگر را به صورت حلقه‌ای خرد و به تابه اضافه کنید.

تا زمانی که گوشت کاملاً بپزد و سبزیجات نرم شوند، به تفت دادن ادامه دهید.

پس از اینکه کباب ترکی آماده شد، آن را با خیارشور، کاهو و گوجه‌فرنگی در نان باگت یا هر نان دیگری که دوست دارید، بگذارید و با سس مایونز یا کچاپ سرو کنید.

میتوانید دونر کباب را به صورت مخلوط گوشت و مرغ آماده کنید.

  • آش اسفناج

    آش اسفناج، سبک و مقوی

    آش اسفناج یکی از آش‌های خوشمزه است که راحت تهیه می‌شود و برای درمان سرماخوردگی مفید است. د…
  • سرو هندوانه

    سرو هندوانه با پنیر پارمزان

    یک بشقاب هندوانه قرمز و شیرین را می‌توانید به‌ عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشته…
  • دسر سوهان

    طرز تهیه دسر سوهان

    دسر سوهان یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای سنتی ایران است. البته این دسر با سوهانی که در قم و اصف…
بیشتر ببینید در آشپزی

۱۹ دیدگاه

  1. نژادی

    ۱۱ مرداد، ۱۳۹۸ در ۷:۴۲ ب٫ظ

    واااااای عالیه

    پاسخ

  2. پرهام

    ۵ مرداد، ۱۳۹۸ در ۳:۴۴ ب٫ظ

    مطلب جالبی بود

    پاسخ

  3. راد

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۴۹ ب٫ظ

    با تشکر از سایت دلتا .

    پاسخ

  4. فراهانی

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۲:۰۲ ب٫ظ

    خیلی عالیه

    پاسخ

  5. رضایی

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۹ ب٫ظ

    منم این غذا رو خیلی دوسدارم
    ممنون

    پاسخ

  6. ماکان

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۸ ب٫ظ

    واقعا حرف نداره

    پاسخ

  7. آقازاده

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۷ ب٫ظ

    واقعا خوشمزس
    عالیه

    پاسخ

  8. ثابتی

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۶ ب٫ظ

    خوشمزس

    پاسخ

  9. اهورا

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۵ ب٫ظ

    منم خیلی دوسش دارم
    عالیه

    پاسخ

  10. رفیعی

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۴ ب٫ظ

    به به عالـیه

    پاسخ

  11. یزدانی

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۲ ب٫ظ

    خیلی خوبه
    بسیار لذیذه

    پاسخ

  12. مسرور

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۵۱ ب٫ظ

    وااااااوووو بسیار خوشمزه و عالیه

    پاسخ

  13. بزرگی

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱:۱۳ ب٫ظ

    باید خوشمزه باشد

    پاسخ

  14. پدرام

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۹ ق٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

  15. آقازاده

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۹ ق٫ظ

    محشره امتحانش کنید

    پاسخ

  16. زارع

    ۴ مرداد، ۱۳۹۸ در ۸:۳۱ ق٫ظ

    شدیدا هوس کردم

    پاسخ

  17. میرعبدالباقی

    ۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۴۹ ب٫ظ

    خوشمره و لذیذ

    پاسخ

  18. عادل توکلی

    ۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۶:۱۷ ب٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

  19. فرهاد کرمی

    ۳ مرداد، ۱۳۹۸ در ۴:۵۹ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

آش اسفناج، سبک و مقوی

آش اسفناج یکی از آش‌های خوشمزه است که راحت تهیه می‌شود و برای درمان سرماخوردگی مفید است. د…